Even kennismaken

Wie is Kisses & Confetti?

Shoot-Inge-022c
KissesConfetti-About-02
KissesConfetti-About-03
Shoot-Inge-004c
KissesConfetti-About-04
Shoot-Inge-008c
Shoot-Inge-005c
KissesConfetti-About-09c
KissesConfetti-About-05
KissesConfetti-About-06
KissesConfetti-About-07
KissesConfetti-About-08
KissesConfetti-About-10

Wij zijn Marco & Claudia

Geen freaks aub

Als je erover nadenkt, zijn bruiloften eigenlijk heel gek. Je nodigt een hele groep mensen uit, waarin je vervolgens zelf het middelpunt bent. En dan loopt er ook nog een fotograaf (of twee) rond die je maar één of twee keer eerder hebt gezien. Wie zijn dat eigenlijk? Passen ze eigenlijk wel bij onze gasten?

Maak je geen zorgen! We weten uit ervaring hoe fijn het is om een fotograaf te hebben die jullie gerust kan stellen, pro-actief is in het nemen van beslissingen, “nee” durft te zeggen tegen de oom die voor de 15e keer vraagt om een groepsfoto zónder gênante situaties te veroorzaken… We zijn als een vlieg aan de wand, maar wel met een glimlach en afgestemd op jullie en jullie gasten. Maar misschien vind je het leuk om nog iets meer over ons te weten…

Kisses & Confetti

Kisses & Confetti bestaat uit de altijd gezellige Marco en Claudia Pauws. We hebben twee hele lieve kinderen waar we inmiddels tienduizenden foto’s van hebben. In 2010 zijn we begonnen met de bruidsfotografie in de vorm van een heus bruidsfotografen duo. Sindsdien reizen we het hele land door om bruiloften en loveshoots te fotograferen. En dat doen we nog steeds met veel plezier en vol energie!

12 september 2009: onze eigen bruiloft

Op 12 september 2009 zeiden we zélf ‘ja’ tegen elkaar voorin de Noorderkerk in de Amsterdamse Jordaan. “Maar waarom trouwen?” vroegen een aantal mensen om ons heen. “Je kunt toch ook gewoon samenwonen en simpelweg van elkaar houden?” Hmmm tja, eigenlijk is dat ook wel zo. Soms zelfs een hele aantrekkelijke optie!

Want we weten nog goed hoe het ging vóór de bruiloft: hoofdpijn bij het maken van de gastenlijst, tot in de late uurtjes het draaiboek bedenken, beslissingen maken over de decoratie… En toch: toen we eenmaal zagen hoe mooi al die mensen zich voor ons hadden gemaakt; hoe ontroerd opa en oma waren; alle enthousiasme; al het plezier; alle Kisses en Confetti… toen was het ‘t allemaal eigenlijk wel waard!

Aangesloten bij Twentyfive. Collective

Marco en Claudia zijn allebei aangesloten bij Twentyfive. Dit is een tof collectief van Nederlandse trouwfotografen. Als fotograaf zit je toch vaak maar alleen achter de computer. Want het is helaas niet alleen maar fotograferen op locatie. Als collectief ontmoeten we elkaar regelmatig en daarnaast kunnen we putten uit een schat van informatie en ervaringen.

En misschien nog wel belangrijker: in het geval van ernstige verhinderingen bij een bruiloft is Twentyfive. helemaal onmisbaar. Gelukkig hebben we op deze manier nog nooit een beroep hoeven doen op onze collega’s, maar het is een enorme geruststelling voor ons zelf en onze bruidsparen dat we een netwerk hebben waar we op terug kunnen vallen.

Marco is creatief en lacht te hard om flauwe grappen

Hij heeft politicologie en journalistiek gestudeerd (erg handig bij trouwfotografie… ahum). Hij houdt ook veel van films en series en luistert graag naar Blues muziek. Net als Claudia gebruikt hij de camera niet alleen op bruiloften. Marco schiet ook portretten en bedrijfsreportages.

Claudia Kisses & Confetti Trouwfotografie

Claudia is creatief, Duits en gek op dansen

Ze is in 2005 begonnen aan de dansopleiding in Amsterdam. Op de dansopleiding heeft ze naast dansen ook vloeiend Nederlands leren spreken. Claudia houdt enorm van films, pannenkoeken en op de bonnefooi kamperen in de Zwitserse Alpen. Naast trouwreportages is Claudia gespecialiseerd in zwangerschaps- en babyfotografie. Zie hier haar zwangerschaps- en babyfotoshoots.

Bekend van:

Huwelijksfotograaf Marco and claudia Pauws (Amsterdam, Nederland) | MyWed

Lees hier enkele reviews over Kisses & Confetti