Even kennismaken

Wie is Kisses & Confetti?

KissesConfetti-About-03
Familiefoto
KissesConfetti-About-07
KissesConfetti-About-10
KissesConfetti-About-09c

Meet Marco

Kisses & Confetti

Als je erover nadenkt, zijn bruiloften eigenlijk heel gek. Je nodigt een hele groep mensen uit, waarin je vervolgens zelf het middelpunt bent. En dan loopt er ook nog een fotograaf rond die je maar één of twee keer eerder hebt gezien. Wie is dat eigenlijk en past diegene eigenlijk wel bij onze gasten?

Kisses & Confetti is begonnen in 2011 met mij (Marco) en Claudia. We hebben inmiddels twee hele lieve kinderen waar we inmiddels tienduizenden foto’s van hebben. In het begin schoten we enkel en alleen als bruidsfotografen duo. Later is Claudia zich gaan specialiseren in newborn, zwangerschapsshoots en familiefotografie. Ik reis nog steeds met veel plezier en energie het hele land door om bruiloften te fotograferen. Ook fotografeer ik promoties.

12 september 2009

Op 12 september 2009 zeiden Claudia en ik zélf ‘ja’ tegen elkaar voorin de Noorderkerk in de Amsterdamse Jordaan. “Maar waarom trouwen?” vroegen een aantal mensen om ons heen. “Je kunt toch ook gewoon samenwonen en simpelweg van elkaar houden?” Hmmm tja, misschien wel inderdaad! Soms zelfs een hele aantrekkelijke optie.

Want we weten nog goed hoe het ging vóór de bruiloft: hoofdpijn bij het maken van de gastenlijst, tot in de late uurtjes het draaiboek bedenken, beslissingen maken over de decoratie… En toch: toen we eenmaal zagen hoe mooi al die mensen zich voor ons hadden gemaakt; hoe ontroerd opa en oma waren; alle enthousiasme; al het plezier; alle Kisses en Confetti… toen was het ‘t allemaal eigenlijk wel waard.

Aangesloten bij Twentyfive Collective

Sinds 2018 ben ik aangesloten bij Twentyfive. Dit is een tof collectief van Nederlandse trouwfotografen. Als bruidsfotograaf zit je toch vaak maar alleen achter de computer. Want het is helaas niet alleen maar fotograferen op locatie. Als collectief ontmoeten we elkaar regelmatig en daarnaast kunnen we putten uit een schat van informatie en ervaringen.

En misschien nog wel belangrijker: in het geval van ernstige verhinderingen bij een bruiloft is Twentyfive. helemaal onmisbaar. Gelukkig hebben we op deze manier nog nooit een beroep hoeven doen op onze collega’s, maar het is een enorme geruststelling voor ons zelf en onze bruidsparen dat we een netwerk hebben waar we op terug kunnen vallen.

Nog enkele random facts

Creatief, lacht te hard om flauwe grappen, politicologie en journalistiek gestudeerd (wtf?), fan van blues muziek, jarenlang gitaar gespeeld en hoop ooit een keer Krav Maga instructeur te worden.

Bruidsfotografie Duo

Team Confetti

De meeste bruiloften fotografeer ik alleen. Gebeurt er echter extra veel op jullie bruiloft, zijn er meerdere locaties en/of zijn er meer gasten dan gemiddeld? Een tweede fotograaf is dan aan te bevelen.

Ik heb sinds 2011 met veel bruidsfotografen samengewerkt en regel met gemak een super goede trouwfotograaf uit mijn team. Dit zijn stuk voor stuk fotografen die net als ik fulltime bruiloften fotograferen met een vergelijkbare benadering. Tijdens een kennismakingsgesprek leg ik jullie graag meer uit!

Bekend van:

Huwelijksfotograaf Marco and claudia Pauws (Amsterdam, Nederland) | MyWed