Nationale en Internationale

Awards

Mijn prioriteit ligt bij het vertellen van een verhaal met onze foto’s. Dit betekent: foto’s maken die jullie allermooiste herinneringen vastleggen. Daarbij zijn bruidsfotografie awards uiteraard geen prioriteit, maar wel een fantastische erkenning! Hieronder laat ik met trots de awards zien waarmee Kisses & Confetti is beloond.

Bruidsfotografie-Awards-11
Bruidsfotografie-Awards-09
Bruidsfotografie-Awards-08
Bruidsfotografie-Awards-07
Bruidsfotografie-Awards-06
Bruidsfotografie-Awards-05
Bruidsfotografie-Awards-04
Bruidsfotografie-Awards-03
Bruidsfotografie-Awards-02
Bruidsfotografie-Awards-01
Bruidsfotografie-Awards-10

Awardwinnende Trouwfotografie

De kans is groot dat je nu voor de eerste keer in je leven een trouwfotograaf zoekt. Dus hieronder vind een korte beschrijving van de belangrijkste wedstrijden.

Fearless Photographers

Eén van de tofste wedstrijden als het gaat om de bruidsfotografie! Trouwfotografen van over de hele wereld sturen elk kwartaal enkele van hun knallers in. Vervolgens buigen drie absolute topfotografen zich vervolgens over de duizenden foto’s die zijn ingestuurd. Het resultaat is een verbluffende collectie van de mooiste en spectaculairste beelden: Fearless Photographers.

Masters of Dutch Wedding Photography

Een wedstrijd van eigen bodem. Ook in deze wedstrijd is het niveau erg hoog. Net als met de bruidsfotografie awards van Fearless Photographers worden alle inzendingen voorgelegd aan een internationale vakjury. Alleen de foto’s die door een meerderheid zijn gekozen, ontvangen een award: Masters of Dutch Wedding Photography.

Bruidsfoto Awards

De Bruidsfoto Awards is de bekendste wedstrijd voor de Nederlandse bruidsfotografie. Daarbij worden elk jaar fotografen uitgenodigd om hun mooiste trouwfoto’s in te sturen. Na een selectie van een jury mogen aanstaande bruidsparen en andere collega fotografen stemmen: Bruidsfoto Awards.

TOP Awards

Elke Nederlandse en Belgische trouwfotograaf mag zijn/haar beste trouwfoto inzenden. Vervolgens mag elke trouwfotograaf stemmen uitbrengen op zijn/haar favoriete foto’s. Een wedstrijd van en voor trouwfotografen dus!

Recente Bruiloften

Trouwfotograaf Haarlem

Winterbruiloft in Haarlem

Een winterbruiloft fotograferen is niet hetzelfde als een ceremonie in het zomerzonnetje. En al helemaal als de bruid ook een knetter goede bruidsfotograaf is!

Bruidsfotografie Noord Holland

Bruidsfotografie in Noord Holland

In Noord Holland zijn er genoeg plekjes om als bruidsfotograaf los te gaan! Zo is Groet de perfecte plek voor foto’s in de duinen te vinden evenals een schattig kerkje en gezellige trouwlocatie.

Bruiloft in de Hortus Botanicus

Een trouwreportage in de Amsterdamse Hortus Botanicus. Het kan! Timo en Renee trouwden daar met een relatief kleine groep op een mooie zomerse dag.