Nationale en Internationale

Awards

Onze prioriteit ligt bij het vertellen van een verhaal met onze foto’s. Dit betekent: foto’s maken die jullie allermooiste herinneringen vastleggen. Daarbij zijn bruidsfotografie awards uiteraard geen prioriteit, maar wel een fantastische erkenning! Hieronder laten we met trots de awards zien waarmee we zijn beloond.

Bruidsfotografie-Awards-11
Bruidsfotografie-Awards-09
Bruidsfotografie-Awards-08
Bruidsfotografie-Awards-07
Bruidsfotografie-Awards-06
Bruidsfotografie-Awards-05
Bruidsfotografie-Awards-04
Bruidsfotografie-Awards-03
Bruidsfotografie-Awards-02
Bruidsfotografie-Awards-01
Bruidsfotografie-Awards-10

Awardwinnende Trouwfotografie

De kans is groot dat je nu voor de eerste keer in je leven een trouwfotograaf zoekt. Dus hieronder vind een korte beschrijving van de belangrijkste wedstrijden.

Fearless Photographers

Eén van de tofste wedstrijden als het gaat om de bruidsfotografie! Trouwfotografen van over de hele wereld sturen elk kwartaal enkele van hun knallers in. Vervolgens buigen drie absolute topfotografen zich vervolgens over de duizenden foto’s die zijn ingestuurd. Het resultaat is een verbluffende collectie van de mooiste en spectaculairste beelden: Fearless Photographers.

Masters of Dutch Wedding Photography

Een wedstrijd van eigen bodem. Ook in deze wedstrijd is het niveau erg hoog. Net als met de bruidsfotografie awards van Fearless Photographers worden alle inzendingen voorgelegd aan een internationale vakjury. Alleen de foto’s die door een meerderheid zijn gekozen, ontvangen een award: Masters of Dutch Wedding Photography.

Bruidsfoto Awards

De Bruidsfoto Awards is de bekendste wedstrijd voor de Nederlandse bruidsfotografie. Daarbij worden elk jaar fotografen uitgenodigd om hun mooiste trouwfoto’s in te sturen. Na een selectie van een jury mogen aanstaande bruidsparen en andere collega fotografen stemmen: Bruidsfoto Awards.

TOP Awards

Elke Nederlandse en Belgische trouwfotograaf mag zijn/haar beste trouwfoto inzenden. Vervolgens mag elke trouwfotograaf stemmen uitbrengen op zijn/haar favoriete foto’s. Een wedstrijd van en voor trouwfotografen dus!

Is jullie trouwdag nog beschikbaar?

Vooral bij bruiloften tussen april en oktober is het een goed idee om zo snel mogelijk contact op te nemen.
Kisses & Confetti
06-27500479
info@kissesandconfetti.nl