Kisses & Confetti

Bruidsfotograaf Utrecht

Zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf in Utrecht? Of misschien zijn jullie nog aan het verkennen en is nog niets zeker. Wat wel zeker is: bruiloften fotograferen in Utrecht is voor mij altijd weer een feestje!

Trouwfotograaf Utrecht

Want of ik het nu heb over de stad Utrecht of de rest van de provincie: er is op kleine afstand ontzettend veel variatie in de directe omgeving te vinden. Ten eerste natuurlijk de gezellige straatjes en grachtjes, maar ook de uitgestrekte bossen, duinvlaktes en heides.

In de afgelopen 8 jaar heb ik een aanzienlijk aantal bruiloften in Utrecht gefotografeerd. In de tips hieronder heb ik voor een iets wijder gebied gekozen dan alleen de stad Utrecht.

Dom-trouwreportage-Utrecht-23
Loveshoot-MicTif-28
Trouwceremonie-Utrecht-Oud-Zuilen
Bruiloft-PeterSaskia-107
Bruiloft-Dom-Utrecht-01
Kasteel-Amerongen-5
Kasteel-de-Haar-Utrecht-Bruidsfotograaf-12
Fort-Vechten-Trouwreportage-03
Kasteel-Amerongen-Trouwfotografie-03
Grachten Utrecht Bruiloft
Trouwen-bij-molen-utrecht-15
Bruiloft-PeterSaskia-101
Loveshoot-MicTif-42

Werkwijze Trouwfotograaf Utrecht

Als jullie er eenmaal voor hebben gekozen om Kisses & Confetti jullie bruiloft te laten fotograferen: alle details worden van tevoren uitvoerig besproken. Om welke trouwlocaties gaat het? Zijn er mensen, momenten en details waar ik extra op moet letten?

Hebben jullie specifieke voorkeuren voor de fotoshoot (locatie/sfeer). Het moet perfect bij jullie aansluiten, dus het zal altijd maatwerk zijn!

Fotoshootlocaties in Utrecht

De meeste van mijn bruidsparen doen een fotoshoot tijdens hun bruiloft. Als jullie dit ook van plan zijn: het is slim om daar één tot anderhalf uur voor te rekenen. Als het gaat om een shoot in de binnenstad van Utrecht, reken dan anderhalf uur.

Wat betreft de precieze locaties: de directe omgeving van de Dom is uitstekend voor het maken van een leuke variatie aan foto’s. Dan heb ik het met name over de Oude Gracht en alle aansluitende straatjes. Maar ook de drukkere en levendigere delen rond de winkelstraatjes zijn uitermate geschikt. Ben je flexibeler en vind je het niet erg om een stukje te rijden? Ik ben helemaal verliefd op de Soesterduinen en het bos bij Doorn. Kortom: dat zal helemaal goed komen!

Fort Vechten Trouwlocatie

Regen op je bruiloft

We kennen een bruidspaar dat hoopte dat het zou regenen op hun bruiloft. Maar van anderen hebben we deze voorkeur nooit gehoord. Gelukkig zijn er in Utrecht ook genoeg plekjes die overdekt zijn voor aanhoudende regen. Geen eerste keuze, maar ik heb toegang tot een goed aantal ‘plan B’ locaties in Utrecht en omgeving!

Kosten Bruidsfotografie Utrecht

Wat zijn de kosten voor een trouwreportage bij Kisses & Confetti? In vogelvlucht: de startprijs voor trouwalbumpakketten is € 1595. Ga naar de tarieven pagina voor meer informatie. Of vul het formulier hieronder in voor een meer gedetailleerde weergave:

Vraag meer informatie aan of check jullie trouwdatum:

Trouwreportages in Utrecht

Benieuwd naar trouwreportages in Utrecht (en omgeving)? Bekijk hieronder de blog berichten om inspiratie op te doen!

Feel good tent event bruidsfotograaf

Bruiloft in Lage Vuursche

Z en N. begonnen hun dag in Westzaan, waarna we al snel vertrokken richting de Feel Good Tent Event in Lage Vuursche.

ontspannen fotoshoot bruiloft

Winter Bruiloft op Kasteel Sterkenburg

Niet veel mensen die het aandurven: een winter bruiloft. Rens en Christine wel! Ze trouwden op een mooie (maar frisse) dag in januari op Kasteel Sterkenburg.

Feest bruiloft vader dochter dans

Molens, Stoomboten en Kastelen

Dat je op Google zoekt naar een bruidsfotograaf voor jullie bruiloft is niet zo gek. Christoffel en Gwladys hebben bewezen dat Google ook uitstekend is voor het vinden van je wederhelft!

Bruidsfotograaf-Kisses-&-Confetti

Kisses & Confetti: Meet Marco

Ik ben Marco! In de afgelopen 8 jaar heb ik in totaal ruim 170 bruiloften gefotografeerd. Ben ik zat? Nog lang niet! ;) Lees hier meer over Kisses & Confetti.