Kisses & Confetti

Bruidsfotograaf Utrecht

Zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf in Utrecht? Of misschien zijn jullie nog aan het verkennen en is nog niets zeker. Wat wel zeker is: bruiloften fotograferen in Utrecht is voor ons altijd weer een feestje!

Trouwfotograaf Utrecht

Want of we het nu hebben over de stad Utrecht of de rest van de provincie: er is op kleine afstand ontzettend veel variatie in de directe omgeving te vinden. Ten eerste natuurlijk de gezellige straatjes en grachtjes, maar ook de uitgestrekte bossen, duinvlaktes en heides.

In de afgelopen 8 jaar hebben we een aanzienlijk aantal bruiloften in Utrecht gefotografeerd. In de tips hieronder hebben we voor een iets wijder gebied gekozen dan alleen de stad Utrecht.

Dom-trouwreportage-Utrecht-23
Loveshoot-MicTif-28
Trouwceremonie-Utrecht-Oud-Zuilen
Bruiloft-PeterSaskia-107
Bruiloft-Dom-Utrecht-01
Kasteel-Amerongen-5
Kasteel-de-Haar-Utrecht-Bruidsfotograaf-12
Fort-Vechten-Trouwreportage-03
Kasteel-Amerongen-Trouwfotografie-03
Grachten Utrecht Bruiloft
Trouwen-bij-molen-utrecht-15
Bruiloft-PeterSaskia-101
Loveshoot-MicTif-42

Werkwijze Trouwfotograaf Utrecht

Als jullie er eenmaal voor hebben gekozen om Kisses & Confetti jullie bruiloft te laten fotograferen: alle details worden van tevoren uitvoerig besproken. Om welke trouwlocaties gaat het? Zijn er mensen, momenten en details waar we extra op moeten letten? Hebben jullie specifieke voorkeuren voor de fotoshoot (locatie/sfeer). Het moet perfect bij jullie aansluiten, dus het zal altijd maatwerk zijn!

Fotoshootlocaties in Utrecht

De meeste van onze bruidsparen doen een fotoshoot tijdens hun bruiloft. Als jullie dit ook van plan zijn: het is slim om daar één tot anderhalf uur voor te rekenen. Als het gaat om een shoot in de binnenstad van Utrecht: het is slim om dan meer richting de anderhalf uur te gaan qua planning.

Wat betreft de precieze locaties: de directe omgeving van de Dom is uitstekend voor het maken van een leuke variatie aan foto’s. Dan hebben we het met name over de Oude Gracht en alle aansluitende straatjes. Maar ook de drukkere en levendigere delen rond de winkelstraatjes zijn uitermate geschikt! Ben je flexibeler en vind je het niet erg om een stukje te rijden? Wij zijn helemaal verliefd op de Soesterduinen en het bos bij Doorn. Kortom: dat zal helemaal goed komen!

Fort Vechten Trouwlocatie

Regen op je bruiloft

We kennen een bruidspaar dat hoopte dat het zou regenen op hun bruiloft. Maar van anderen hebben we deze voorkeur nooit gehoord. Gelukkig zijn er in Utrecht ook genoeg plekjes die overdekt zijn voor aanhoudende regen. Geen eerste keuze, maar we hebben toegang tot een goed aantal ‘plan B’ locaties in Utrecht en omgeving!

Kosten Bruidsfotografie Utrecht

Wat zijn de kosten voor een trouwreportage bij Kisses & Confetti? In vogelvlucht: de startprijs voor trouwalbumpakketten is € 1745. Het is ook mogelijk om een heel klein albumpje te ontvangen samen met de digitale bestanden. De startprijs voor deze samenstelling bedraagt € 1595. Ga naar de tarieven pagina voor meer informatie. Of vul het formulier hieronder in voor een meer gedetailleerde weergave:

Vraag meer informatie aan of check jullie trouwdatum:

Trouwreportages in Utrecht

Benieuwd naar onze trouwreportages in Utrecht (en omgeving)? Bekijk hieronder de blog berichten om inspiratie op te doen!

Kisses-Confetti-Bruidsfotografie-45

Kisses & Confetti: Meet Marco & Claudia

Wij zijn Marco & Claudia! In de afgelopen 8 jaar hebben we in totaal ruim 170 bruiloften gefotografeerd. Samen of alleen. Zijn we het zat? Nog lang niet! ;) Lees hier meer over ons.