Kisses & Confetti

Bruidsfotograaf Haarlem

Zoeken jullie nog naar een bruidsfotograaf in Haarlem en omstreken? Of verkennen jullie nog alle opties en is nog niets zeker. Wat wel zeker is: Haarlem is een fantastische stad om in te trouwen, dus dat wordt sowieso een feestje!

Trouwfotograaf Haarlem

Of het nou gaat om Haarlem of de omgeving: Zandvoort, Bloemendaal, Hoofddorp, Santpoort of Heemstede: wat een variatie aan plekjes en landschappen. De straatjes van Haarlem zijn toch wel de mooiste van Nederland en dan heb je ook nog eens de mooie duin- en bosgebieden die je tegenkomt richting het strand.

Voor de fotoshoots ben ik vaak in de omgeving van Haarlem geweest en dan met name in de omgeving van de duinen. Maak gebruik van deze ervaring in de regio en lees de tips!

30-trouwfotograaf-haarlem
67-ontspannen-trouwfotografie-zandvoort
64-ontspannen-trouwfotografie-zandvoort
18-Bruiloft-Fotoshoot-Duinen-Zandvoort
28-trouwfotograaf-haarlem
Featured Image Zandvoort 45
26 Bruiloft-Zandvoort-26
24-trouwfotograaf-haarlem
08-bruidsfotograaf-haarlem
20-fotoshoot-amsterdamse-waterleidingduinen

Werkwijze Trouwfotograaf Haarlem

Na een boeking van een trouwreportage bij Kisses & Confetti: uiteraard worden de details tevoren uitgebreid besproken. Welke trouwlocaties hebben jullie geboekt? Welke (niet vanzelfsprekende) personen, momenten en details mag ik absoluut niet missen?

Wat zijn jullie favoriete plekken voor de fotoshoot (en denk dan met name aan de locatie/sfeer). Het is belangrijk dat het allemaal aansluit bij jullie wensen, dus het zal altijd maatwerk zijn!

Fotoshootlocaties in Haarlem

Het grootste deel van mijn bruidsparen willen graag een fotoshoot tijdens hun bruiloft. Jullie ook? Zo ja, dan is het slim om daar één tot anderhalf uur voor in te plannen. Als het gaat om een shoot in de binnenstad van Haarlem: het is slim om dan meer richting de anderhalf uur te gaan qua planning.

Over de specifieke plekjes: ik ben grote fan van de Amsterdamse Waterleidingduinen! Er zijn meerdere ingangen, maar ik heb de perfecte plek gevonden waarbij je niet ver hoeft te lopen voor een aantal hele vette achtergronden. En als je even geluk hebt, komen er nog wat herten langs ;) Maar de straatjes tussen de hofjes in Haarlem rond de Grote Houtstraat zijn ook altijd een succes. Voor een industriële setting is het ook tof om bij de Lichtfabriek te kijken.

bruidsfotograaf utrecht
bruidsfotograaf haarlem

Regen op je bruiloft

In Haarlem zijn er meerdere plekken waar je in het geval van regen terecht kunt voor mooie foto’s. Liever niet natuurlijk, maar ik heb gelukkig toegang tot een goed aantal ‘plan B’ locaties in Haarlem en omgeving. Sowieso zijn strandtenten mooie backup locaties. Bij regen zal het daar niet zo snel vol zitten én er is vaak alsnog genoeg licht op dat soort plekken.

Kosten Bruidsfotografie Haarlem

Hoeveel kost een trouwalbumpakket van Kisses & Confetti? Snel samengevat: de tarieven voor onze pakketten beginnen bij € 1595. Bezoek gerust even de tarieven pagina voor meer details. Of vul het formulier hieronder in voor een meer gedetailleerde weergave:

bruidsfotografie vogelenzang

Vraag meer informatie aan of check jullie trouwdatum:

Trouwreportages in Haarlem

Benieuwd naar trouwreportages in Haarlem (en omgeving)? Bekijk hieronder de blog berichten om inspiratie op te doen!

Trouwfotograaf Haarlem

Winterbruiloft in Haarlem

Een winterbruiloft fotograferen is niet hetzelfde als een ceremonie in het zomerzonnetje. En al helemaal als de bruid ook een knetter goede bruidsfotograaf is!

trouwfotograaf vogelenzang

Getting married in Holland

I’ve only shot one wedding at Huis Leyduin, but I can tell you we’ll definitely include it in an updated version list of favourite wedding locations list!

fotoshoot bruidspaar strand spontane trouwfotografie

Een Internationale Strand Bruiloft

Stel je bent Russisch en je wilt hoe dan ook dat je Russische gasten zich gaan vermaken op je bruiloft. Dan houd je je bruiloft op het strand!

Favoriete Trouwlocaties in Haarlem (en omgeving)

Zoeken jullie nog een toffe trouwlocatie in Haarlem? Na vele jaren heb ik een mooi overzicht gekregen van alles dat Haarlem te bieden heeft. Hieronder vind je in ieder geval mijn 3 favoriete trouwlocaties in Haarlem.

Trouwreportage Indiase bruiloft Elswout Overveen

Orangerie Elswout

Niet eens zo heel groot, maar des te gezelliger! Grenst direct aan een prachtig bos. Bekijk de website van Orangerie Elswout voor meer informatie.

Landgoed de Olmenhorst

Ok, ok… Het ligt dan misschien iéts verder van Haarlem, maar als je een hele leuke en groene buitenlocatie zoekt: check dan de website van Landgoed de Olmenhorst.

landgoed groenendaal winterbruiloft

Landgoed Groenendaal

Super sfeervol voor bruiloften in de winter én zomer! Vooral de serre is uitermate geschikt voor mooie foto’s van de trouwceremonie. Bekijk de website van Landgoed Groenendaal voor meer informatie.

Bruidsfotograaf-Kisses-&-Confetti

Kisses & Confetti: Meet Marco

Ik ben Marco! In de afgelopen 8 jaar heb ik in totaal ruim 170 bruiloften gefotografeerd. Ben ik zat? Nog lang niet! ;) Lees hier meer over Kisses & Confetti.