Kisses & Confetti

Bruidsfotograaf Haarlem

Zoeken jullie nog naar een bruidsfotograaf in Haarlem en omstreken? Of verkennen jullie nog alle opties en is nog niets zeker. Wat wel zeker is: Haarlem is een fantastische stad om in te trouwen, dus dat zou sowieso een feestje worden!

Trouwfotograaf Haarlem

Of het nou gaat om Haarlem of de omgeving: Zandvoort, Bloemendaal, Hoofddorp, Santpoort of Heemstede: wat een variatie aan plekjes en landschappen! De straatjes van Haarlem zijn toch wel de mooiste van Nederland en dan heb je natuurlijk ook nog eens de mooie duin- en bosgebieden die je tegenkomt richting het strand.

Voor onze fotoshoots zijn we vaak in de omgeving van Haarlem geweest en dan met name in de omgeving van de duinen. Maak gebruik van onze ervaringen in de regio en lees de tips!

09b-bruidsfotograaf-haarlem
30-trouwfotograaf-haarlem
67-ontspannen-trouwfotografie-zandvoort
64-ontspannen-trouwfotografie-zandvoort
18-Bruiloft-Fotoshoot-Duinen-Zandvoort
12-bruidsfotograaf-haarlem
28-trouwfotograaf-haarlem
Featured Image Zandvoort 45
26 Bruiloft-Zandvoort-26
35-bruidsfotograaf-haarlem
24-trouwfotograaf-haarlem
08-bruidsfotograaf-haarlem
20-fotoshoot-amsterdamse-waterleidingduinen

Werkwijze Trouwfotograaf Haarlem

Na een boeking van een trouwreportage bij Kisses & Confetti: uiteraard worden de details tevoren uitgebreid besproken. Welke trouwlocaties hebben jullie geboekt? Welke (niet vanzelfsprekende) personen, momenten en details mogen we absoluut niet missen? Wat zijn jullie favoriete plekken voor de fotoshoot (en denk dan met name aan de locatie/sfeer). Het is belangrijk dat het allemaal aansluit bij jullie wensen, dus het zal altijd maatwerk zijn!

Fotoshootlocaties in Haarlem

Het grootste deel van onze bruidsparen willen graag een fotoshoot tijdens hun bruiloft. Jullie ook? Zo ja, dan is het slim om daar één tot anderhalf uur voor in te plannen. Als het gaat om een shoot in de binnenstad van Haarlem: het is slim om dan meer richting de anderhalf uur te gaan qua planning.

Over de specifieke plekjes: wij zijn grote fan van de Amsterdamse Waterleidingduinen! Er zijn meerdere ingangen, maar wij hebben de perfecte plek gevonden waarbij je niet ver hoeft te lopen voor een aantal hele vette achtergronden. En als je even geluk hebt, komen er nog wat herten langs ;) Maar de straatjes tussen de hofjes in Haarlem rond de Grote Houtstraat zijn ook altijd een succes. Voor een industriële setting is het ook tof om bij de Lichtfabriek te kijken!

bruidsfotograaf utrecht
bruidsfotograaf haarlem

Regen op je bruiloft

In Haarlem zijn er meerdere plekken waar je in het geval van regen terecht kunt voor mooie foto’s. Liever niet natuurlijk, maar we hebben gelukkig toegang tot een goed aantal ‘plan B’ locaties in Haarlem en omgeving! Sowieso zijn strandtenten mooie backup locaties. Bij regen zal het daar niet zo snel vol zitten én er is vaak alsnog genoeg licht op dat soort plekken.

Kosten Bruidsfotografie Haarlem

Hoeveel kost een trouwalbumpakket van Kisses & Confetti? Snel samengevat: de tarieven voor onze pakketten beginnen bij € 1745. Slechts een klein albumpje ontvangen samen met de digitale bestanden is ook een optie. Bij deze samenstelling gaat het om een startprijs van € 1595. Bezoek gerust even de tarieven pagina voor meer details. Of vul het formulier hieronder in voor een meer gedetailleerde weergave:

bruidsfotografie vogelenzang

Vraag meer informatie aan of check jullie trouwdatum:

Trouwreportages in Haarlem

Benieuwd naar onze trouwreportages in Haarlem (en omgeving)? Bekijk hieronder de blog berichten om inspiratie op te doen!

Favoriete Trouwlocaties in Haarlem (en omgeving)

Zoeken jullie nog een toffe trouwlocatie in Haarlem? Na vele jaren hebben we een mooi overzicht gekregen van alles dat Haarlem te bieden heeft. Hieronder vind je in ieder geval onze 3 favoriete trouwlocaties in Haarlem.

Orangerie Elswout

Trouwreportage Indiase bruiloft Elswout Overveen

Niet eens zo heel groot, maar des te gezelliger! Grenst direct aan een prachtig bos. Bekijk de website van Orangerie Elswout voor meer informatie.

Landgoed de Olmenhorst

Ok, ok… Het ligt dan misschien iéts verder van Haarlem, maar als je een hele leuke en groene buitenlocatie zoekt: check dan de website van Landgoed de Olmenhorst.

Landgoed Groenendaal

landgoed groenendaal winterbruiloft

Super sfeervol voor bruiloften in de winter én zomer! Vooral de serre is uitermate geschikt voor mooie foto’s van de trouwceremonie. Bekijk de website van Landgoed Groenendaal voor meer informatie.

Kisses-Confetti-Bruidsfotografie-45

Kisses & Confetti: Meet Marco & Claudia

Wij zijn Marco & Claudia! In de afgelopen 8 jaar hebben we in totaal ruim 170 bruiloften gefotografeerd. Samen of alleen. Zijn we het zat? Nog lang niet! ;) Lees hier meer over ons.

Kisses & Confetti
06-27500479
info@kissesandconfetti.nl