Kisses & Confetti

Bruidsfotograaf Amsterdam

Zoeken jullie een trouwfotograaf omdat jullie gaan trouwen in Amsterdam? Of overwegen jullie er te trouwen? Amsterdam is fantastische stad om in te trouwen! Het is een mooie stad met de gezelligste straatjes, bruggetjes en grachtjes.

Trouwfotograaf Amsterdam

Hoewel… Amsterdam is toch ook wel een vreemde eend in de bijt. London heeft de Big Ben, Parijs heeft de Eiffeltoren en Arc du Triomph, maar Amsterdam heeft geen typische toeristische ‘landmarks’. En gelukkig maar! om een echte typische Amsterdamse sfeer te kunnen pakken, hoef je niet eens naar de grootste toeristische plekjes.

Ik heb al meer dan 10 jaar in Amsterdam gewoond en het merendeel van die jaren heb ik met Kisses & Confetti bruiloften gefotografeerd. Maak gebruik van die expertise en lees hieronder meer over mijn werkwijze en tips die ik deel over trouwlocaties!

Portfolio-Bruiloft-052
Trouwlocatie-Blijburg-Amsterdam-8B
Portfolio-Bruiloft-041
Bruidsfotograaf-Amsterdam-Rijk-Keizer-03B
Portfolio-Bruiloft-040
Portfolio-Bruiloft-030
36-party-pulitzer-hotel-amsterdam-wedding
29-photoshoot-wedding-amsterdam
25-trouwen-uilenburgersjoel-amsterdam
27-photoshoot-wedding-amsterdam
Portfolio-Loveshoot-010b
Portfolio-Bruiloft-042
Portfolio-Bruiloft-051
Portfolio-Bruiloft-035

Werkwijze Trouwfotograaf Amsterdam

Zien jullie het na een gezellige kennismaking helemaal zitten om Kisses & Confetti te boeken voor de trouwreportage? Van tevoren zal ik alle details doornemen. Welke trouwlocatie hebben jullie gekozen? Welke momenten, mensen en details zijn voor jullie heel belangrijk?

Zijn er situaties in de familie of vriendenkring waar we rekening mee moeten houden? Welke fotolocatie voor de shoot (als jullie deze willen doen) past het beste bij jullie? Kortom: altijd maatwerk!

Fotoshootlocaties in Amsterdam

Als je in bent voor een fotoshoot tijdens de bruiloft: ik adviseer altijd om één tot anderhalf uur in te plannen. In Amsterdam is het slim om meer richting de anderhalf uur te gaan.

Vooral de omgeving van de Jordaan (en Prinseneiland) en de Plantagebuurt zitten boordevol toffe plekjes waar je in korte tijd een leuke variatie aan trouwfoto’s kunt maken. Het Vondelpark wordt ook altijd genoemd, hoewel het daar al snel heel druk kan worden. In plaats daarvan adviseren we altijd om de nabijgelegen Helmersbuurt te bezoeken. Eventueel in combinatie met het Vondelpark!

bruidsfotograaf-amsterdam-fotoshoot-locaties

Regen op je bruiloft

Hier zit bijna niemand op te wachten. Maar ook als het regent op je bruiloft, zijn er genoeg ‘plan B’ locaties in Amsterdam te bedenken. Nu regent het maar zelden de hele dag, maar als het toch de hele dag hondenweer is, dan denk ik graag met jullie mee. Ik heb in ieder geval een mooie lijst met binnenlocaties waar je eventueel terecht kunt voor mooie foto’s.

Kosten Bruidsfotografie Amsterdam

Hoeveel kost zo’n trouwreportage eigenlijk? Om een idee te krijgen van het kostenplaatje: trouwalbumpakketten beginnen bij € 1595. Meer informatie over de pakketten vind je op de tarieven pagina. Of vul het formulier hieronder in voor een meer gedetailleerde weergave:

feest bruiloft boerderij langerlust

Vraag meer informatie aan of check jullie trouwdatum:

Trouwreportages in Amsterdam

Benieuwd naar onze trouwreportages in Amsterdam (en omgeving)? Bekijk hieronder de blog berichten om inspiratie op te doen!

trouwfotografie amsterdam

Trouwen bij Paviljoen Puur

R&P trouwden bij Paviljoen Puur. Sinds jaar en dag is dat toch wel één van mijn favoriete trouwlocaties in Amsterdam.

Trouwen in de kas bij Langerlust

A & L gingen afgelopen zomer trouwen in de kas bij Boerderij Langerlust. Dat daar mooie feesten gegeven konden worden wist ik wel, dus daar was geen twijfel aan.

speech wedding

An American Wedding In Amsterdam

Are you thinking of taking that flight and getting married in Amsterdam? You won’t regret it! N & A shared their wedding vows in the city centre and made sure they visited some of the greatest locations.

Favoriete Trouwlocaties in Amsterdam

Zijn jullie nog op zoek naar een mooie gezellige Amsterdamse trouwlocatie? Van alle jaren dat ik op allerlei Amsterdamse trouwlocaties ben geweest, heb ik een mooie sfeerimpressie kunnen maken. Hieronder zie je 3 uitgelichte favoriete trouwlocaties in Amsterdam.

pulitzer hotel amsterdam

Pulitzer

Midden in de stad met veel gevarieerde settings. Voor de trouwreportage uitermate geschikt! Bekijk de website van het Pulitzer voor meer informatie.

wedding venue amsterdam

Westerliefde

Karakteristiek, stoer én gezellig. Voor de foto’s een absolute favoriet voor ons! Ook het Westerpark om de hoek is ideaal. Bekijk de website van de Westerliefde voor meer informatie.

Buitenlocatie trouwen Amsterdam

Paviljoen Puur

Hebben we hier ooit een saaie bruiloft gehad? Nope! Lekker groen en buiten, maar ook de optie om alles binnen te doen. Bekijk de website van Paviljoen Puur voor meer informatie.

Bruidsfotograaf-Kisses-&-Confetti

Kisses & Confetti: Meet Marco

Ik ben Marco! In de afgelopen 8 jaar heb ik in totaal ruim 170 bruiloften gefotografeerd. Ben ik zat? Nog lang niet! ;) Lees hier meer over Kisses & Confetti.