Kisses & Confetti

Bruidsfotografie Amsterdam

Gaan jullie trouwen in Amsterdam? Of overwegen jullie er te trouwen? Amsterdam is fantastische stad om in te trouwen! Het is een mooie stad met de gezelligste straatjes, bruggetjes en grachtjes.

Trouwfotograaf Amsterdam

Hoewel… Amsterdam is toch ook wel een vreemde eend in de bijt. London heeft de Big Ben, Parijs heeft de Eiffeltoren en Arc du Triomph, maar wat heeft Amsterdam? In ieder geval geen typische toeristische ‘landmarks’. Dat is tegelijk ook een groot voordeel: om een echte typische Amsterdamse sfeer te kunnen pakken, hoef je niet eens naar de grootste toeristische plekjes. Loop even rond in de Jordaan en het is een schot in de roos.

Ook als het regent op je bruiloft, zijn er genoeg ‘plan B’ locaties te bedenken. Nu regent het maar zelden de hele dag, maar als het toch de hele dag hondenweer is, dan denken we graag met jullie mee. Wij hebben in ieder geval een mooie lijst met binnenlocaties waar je eventueel terecht kunt voor mooie foto’s.

Amsterdam als trouwlocatie heeft ook wel een paar problematische kantjes. Zo is het belangrijk om goed na te denken over het verkeer. Geeft google maps aan dat een route 10 minuten duurt? Tel daar dan maar wat bij op. Ook parkeren in de binnenstad is geen pretje. Dit hoeven geen grote problemen te zijn, maar we adviseren onze bruidsparen altijd om hier goed rekening mee te houden.

Benieuwd naar onze trouwreportages in Amsterdam (en omgeving)? Bekijk hieronder de blog berichten om inspiratie op te doen!

Trouwlocatie-Blijburg-Amsterdam-8B
Portfolio-Bruiloft-041
Portfolio-Bruiloft-052
Bruidsfotograaf-Amsterdam-Rijk-Keizer-03B
Portfolio-Bruiloft-040
Portfolio-Bruiloft-030
36-party-pulitzer-hotel-amsterdam-wedding
29-photoshoot-wedding-amsterdam
25-trouwen-uilenburgersjoel-amsterdam
27-photoshoot-wedding-amsterdam
Portfolio-Loveshoot-010b
Portfolio-Bruiloft-042
Portfolio-Bruiloft-051
Portfolio-Bruiloft-035

Bruiloften in Amsterdam

Is jullie trouwdag nog beschikbaar?

Vooral bij bruiloften tussen april en oktober is het een goed idee om zo snel mogelijk contact op te nemen.

Kisses & Confetti
06-27500479
info@kissesandconfetti.nl