Kisses & Confetti

Bruidsfotograaf Amsterdam

Zoeken jullie een trouwfotograaf omdat jullie gaan trouwen in Amsterdam? Of overwegen jullie er te trouwen? Amsterdam is fantastische stad om in te trouwen! Het is een mooie stad met de gezelligste straatjes, bruggetjes en grachtjes.

Trouwfotograaf Amsterdam

Hoewel… Amsterdam is toch ook wel een vreemde eend in de bijt. London heeft de Big Ben, Parijs heeft de Eiffeltoren en Arc du Triomph, maar Amsterdam heeft geen typische toeristische ‘landmarks’. En gelukkig maar! om een echte typische Amsterdamse sfeer te kunnen pakken, hoef je niet eens naar de grootste toeristische plekjes.

We hebben al meer dan 10 jaar in Amsterdam gewoond en het merendeel van die jaren hebben we met Kisses & Confetti bruiloften gefotografeerd. Maak gebruik van die expertise en lees hieronder meer over onze werkwijze en tips die we delen over trouwlocaties!

Portfolio-Bruiloft-052
Trouwlocatie-Blijburg-Amsterdam-8B
Portfolio-Bruiloft-041
Bruidsfotograaf-Amsterdam-Rijk-Keizer-03B
Portfolio-Bruiloft-040
Portfolio-Bruiloft-030
36-party-pulitzer-hotel-amsterdam-wedding
29-photoshoot-wedding-amsterdam
25-trouwen-uilenburgersjoel-amsterdam
27-photoshoot-wedding-amsterdam
Portfolio-Loveshoot-010b
Portfolio-Bruiloft-042
Portfolio-Bruiloft-051
Portfolio-Bruiloft-035

Werkwijze Trouwfotograaf Amsterdam

Zien jullie het na een gezellige kennismaking helemaal zitten om Kisses & Confetti te boeken voor de trouwreportage? Van tevoren zullen we alle details doornemen. Welke trouwlocatie hebben jullie gekozen? Welke momenten, mensen en details zijn voor jullie heel belangrijk? Zijn er situaties in de familie of vriendenkring waar we rekening mee moeten houden? Welke fotolocatie voor de shoot (als jullie deze willen doen) past het beste bij jullie? Kortom: altijd maatwerk!

Fotoshootlocaties in Amsterdam

Als je in bent voor een fotoshoot tijdens de bruiloft: wij adviseren altijd om één tot anderhalf uur in te plannen. In Amsterdam is het slim om meer richting de anderhalf uur te gaan.

Vooral de omgeving van de Jordaan (en Prinseneiland) en de Plantagebuurt zitten boordevol toffe plekjes waar je in korte tijd een leuke variatie aan trouwfoto’s kunt maken. Het Vondelpark wordt ook altijd genoemd, hoewel het daar al snel heel druk kan worden. In plaats daarvan adviseren we altijd om de nabijgelegen Helmersbuurt te bezoeken. Eventueel in combinatie met het Vondelpark!

bruidsfotograaf-amsterdam-fotoshoot-locaties

Regen op je bruiloft

Hier zit bijna niemand op te wachten. Maar ook als het regent op je bruiloft, zijn er genoeg ‘plan B’ locaties in Amsterdam te bedenken. Nu regent het maar zelden de hele dag, maar als het toch de hele dag hondenweer is, dan denken we graag met jullie mee. Wij hebben in ieder geval een mooie lijst met binnenlocaties waar je eventueel terecht kunt voor mooie foto’s.

Kosten Bruidsfotografie Amsterdam

Hoeveel kost zo’n trouwreportage eigenlijk? Om een idee te krijgen van het kostenplaatje: trouwalbumpakketten beginnen bij € 1745. Het is ook mogelijk om te gaan voor samenstelling met een kleiner album. Deze pakketten beginnen bij € 1595. Meer informatie over de pakketten vind je op onze tarieven pagina. Of vul het formulier hieronder in voor een meer gedetailleerde weergave:

feest bruiloft boerderij langerlust

Vraag meer informatie aan of check jullie trouwdatum:





Trouwreportages in Amsterdam

Benieuwd naar onze trouwreportages in Amsterdam (en omgeving)? Bekijk hieronder de blog berichten om inspiratie op te doen!

Favoriete Trouwlocaties in Amsterdam

Zijn jullie nog op zoek naar een mooie gezellige Amsterdamse trouwlocatie? Van alle jaren dat we op allerlei Amsterdamse trouwlocaties zijn geweest, hebben we een mooie sfeerimpressie kunnen maken. Hieronder zie je 3 uitgelichte favoriete trouwlocaties in Amsterdam.

Pulitzer

pulitzer hotel amsterdam

Midden in de stad met veel gevarieerde settings. Voor de trouwreportage uitermate geschikt! Bekijk de website van het Pulitzer voor meer informatie.

Westerliefde

wedding venue amsterdam

Karakteristiek, stoer én gezellig. Voor de foto’s een absolute favoriet voor ons! Ook het Westerpark om de hoek is ideaal. Bekijk de website van de Westerliefde voor meer informatie.

Paviljoen Puur

Buitenlocatie trouwen Amsterdam

Hebben we hier ooit een saaie bruiloft gehad? Nope! Lekker groen en buiten, maar ook de optie om alles binnen te doen. Bekijk de website van Paviljoen Puur voor meer informatie.

Kisses-Confetti-Bruidsfotografie-45

Kisses & Confetti: Meet Marco & Claudia

Wij zijn Marco & Claudia! In de afgelopen 8 jaar hebben we in totaal ruim 170 bruiloften gefotografeerd. Samen of alleen. Zijn we het zat? Nog lang niet! ;) Lees hier meer over ons.