BruiloftPortfolio Bruiloft

Bruiloft in Noord-Hollands Groet

By 23/01/2020 februari 11th, 2020 No Comments
confetti trouwceremonie
01-bruidsfotografie-groet
02-bruiloft-confetti
03-boeket-werpen-bruidsfotografie
04-trouwceremonie
05-fotoshoot-bruiloft-groet
06-ceremonie-bruiloft-groet
07-fotoshoot-bruidsfotograaf
08-bruidsfotografie-groet
09-voorbereiding-bruid
10-bruidsfotograaf-groet
11-spontane-trouwfoto
12-voorbereiding-bruid
14-first-look-bruiloft
15-bridal-shoot-destination-wedding
16-toost-bruiloft
17-aankomst-bruidspaar-auto
18-speech-bruiloft
19-feest-bruidsfotograaf
20-fotoshoot-trouwfotografie
21-emotie-bruidsfotografie
22-fotoshoot-trouwfotografie
22-spontane-bruidsfotografie
23-spontane-bruidsfotografie
24-spontane-bruidsfotografie
25-journalistieke-bruidsfotografie
26-spontane-trouwfoto's
27-spontane-trouwfoto's
28-feest-bruiloft
29-feest-bruiloft
30-feest-bruiloft
31-feest-bruiloft

 

Als bruidsfotograaf kom ik helaas niet meer zo vaak in het Noord Holland ten noorden van Amsterdam. Super jammer, want er zijn genoeg mooie plekjes voor trouwfoto’s. Zo blij als een kind was ik dus toen ik naar het Noord Hollandse Groet mocht voor de bruiloft van S&T!

S&T gingen meteen na de voorbereiding en first look door naar de Bokkesprong. Die locatie is overigens net zo gezellig als dat ie klinkt. Met een mooi stuk duingebied ernaast is het perfect om te combineren met een fotoshoot zonder al teveel logistieke toeren. Loop simpelweg een stukje het natuurgebied in en je kunt meteen foto’s nemen (daarover straks meer). De ceremonie werd gehouden in een schattig Noord Hollands kerkje niet ver van de Bokkesprong. Die kerk zat bomvol toen S eenmaal naar binnen liep richting een (toch wel klein beetje) nerveuze T. Gezonde wedstrijdspanning uiteraard!

Na de mooie en emotionele trouwceremonie liep de hele trouwstoet door de duinen richting de Bokkesprong voor een heel vet feest

Trouwshoot in Duinen

Dus… nog even over de fotoshoot in de duinen. Ik heb heel veel klanten met gemengde gevoelens over de fotoshoot. Zelf vind ik het altijd een heel leuk onderdeel waar ik (net als bij de andere foto’s) de persoonlijkheid van het stel wil zien terugkomen in de foto’s. Maar ik weet ook dat niet iedereen professioneel model is. Sterker nog: die heb ik nog nooit voor de lens gehad. Bij 95% van de stellen geeft één van de twee daarom aan het best lastig te vinden om op de foto te gaan. Geheel begrijpelijk! Doe dus vooral waar je je fijn bij voelt, maar weet ook dat 100% van die 95% het uiteindelijk hartstikke vindt meevallen. Geen idee of die laatste zin wiskundig verantwoord is, maar daarom ben ik fotograaf geworden ;)

In het geval van S&T hebben we een half uur genomen voor de foto’s en dit was het zeker waard!

Ook op zoek naar een trouwfotograaf in Noord Holland?

Of misschien wel twee bruidsfotografen? Neem als een speer contact met ons op voor meer informatie of bezoek de pagina over onze bruidsfotografie.