Bruidsfotografie Haarlem (en omgeving)BruiloftPortfolio Bruiloft

Winterbruiloft | Bruidsfotograaf Haarlem

By 22/03/2019 januari 21st, 2020 No Comments
01-bruidsfotograaf-haarlem
02-bruidsfotograaf-haarlem
03-bruidsfotograaf-haarlem2
04-bruidsfotograaf-haarlem
05-bruidsfotograaf-haarlem
06-bruidsfotograaf-haarlem
07-bruidsfotograaf-haarlem
08-bruidsfotograaf-haarlem
09-bruidsfotograaf-haarlem
09b-bruidsfotograaf-haarlem
10-bruidsfotograaf-haarlem
11-bruidsfotograaf-haarlem
12-bruidsfotograaf-haarlem
13-bruidsfotograaf-haarlem
14-bruidsfotograaf-haarlem
15-bruidsfotograaf-haarlem
16-bruidsfotograaf-haarlem
17-bruidsfotograaf-haarlem
18-bruidsfotograaf-haarlem
19-bruidsfotograaf-haarlem
20-bruidsfotograaf-haarlem
21-bruidsfotograaf-haarlem
22-bruidsfotograaf-haarlem
23-bruidsfotograaf-haarlem
24-bruidsfotograaf-haarlem
28-bruidsfotograaf-haarlem
25-bruidsfotograaf-haarlem
26-bruidsfotograaf-haarlem
Bruiloft-DennisMelanie-202
27-bruidsfotograaf-haarlem
29-bruidsfotograaf-haarlem
30-bruidsfotograaf-haarlem
32-bruidsfotograaf-haarlem
33-bruidsfotograaf-haarlem
34-bruidsfotograaf-haarlem
35-bruidsfotograaf-haarlem
36-bruidsfotograaf-haarlem
37-bruidsfotograaf-haarlem
38-bruidsfotograaf-haarlem
39-bruidsfotograaf-haarlem

 

Een winterbruiloft fotograferen is niet hetzelfde als een ceremonie in het zomerzonnetje. Er zitten uitdagingen bij die het soms iets spannender maken. En al helemaal als de bruid ook een knetter goede bruidsfotograaf is!

Want eerlijkheid is bij deze wel op z’n plek. Melanie is bruidsfotografe onder de naam Happy Photographer en hoewel we op elke bruiloft alles uit de kast halen; een trouwreportage maken voor een andere trouwfotografe is best spannend! Daarnaast was het ook nog eens heel druilerig op de kortste dag van het jaar. Allemaal uitdagingen, maar gelukkig is het resultaat om te smullen!

Fotoshoot in Haarlem

Maar laten we beginnen bij het begin: het grootste deel van de dag fotografeerden Claudia en ik samen. Claudia begon bij Dennis in Purmerend, terwijl ik in Haarlem begon bij Melanie. Kort nadat Dennis Melanie had opgehaald was het tijd voor de fotoshoot! Voor de foto’s met enkel Dennis en Melanie kozen we voor de binnenstad van Haarlem.

In Haarlem zijn heel veel leuke straatjes waar je veel variatie kunt schieten. Gelukkig was het droog, maar toch maakten we uiteindelijk een vlucht naar binnen. Het was namelijk ijskoud! Voor de binnenlocatie had Melanie een geheim contactpersoon bij het Frans Halsmuseum. Super geheimzinnig natuurlijk, maar daarmee hadden we exclusieve toegang tot een aantal hele mooie plekjes!

Winterbruiloft op Landgoed Groenendaal, Heemstede

Snel door naar Landgoed Groenendaal in Heemstede! Dit was een plek waar we een hele lange tijd geleden al een keer waren geweest, maar toen was het nog korte broekenweer. Ondanks dat een winterbruiloft doorgaans donkerder is, werd de trouwceremonie gehouden in de serre waardoor er genoeg licht was voor de foto’s.

En dan nog iets over de trouwceremonie: iets waar we altijd op hopen is dat er aan de ceremonie een persoonlijke touch wordt gegeven. Dit geeft ruimte voor bijzondere (en soms ook hilarische) momenten en mooie emoties. Natuurlijk geldt dit ook voor de rest van de dag: neem de tijd met familie en vrienden en plan de dag niet al te vol waardoor het te gehaast wordt!

En om nog even terug te komen op die gezonde zenuwen die we hadden vóór de bruiloft: ondanks alle uitdagingen was de bruiloft van Dennis en Melanie een eitje om vast te leggen ;)

Benieuwd naar Melanie’s eigen blog over haar bruiloft? Check haar website om te zien wat ze heeft geschreven!

Andere leveranciers voor deze bruiloft in Haarlem

De trouwvideo werd geregeld door Marjan Oesterholt en de decoratie werde mede gesjeft door Bark and Berry en The Sparkle Company.

Ook op zoek naar een trouwfotograaf in Haarlem?

Of misschien wel twee bruidsfotografen? Neem als een speer contact met ons op voor meer informatie of bezoek de pagina over onze bruidsfotografie in Haarlem en omstreken.