Ja hoor! Als er iets is waar je mij als trouwfotograaf blij mee kunt maken, dan is het een bruiloft zoals deze. Gekke mensen, gekke plekken, gekke bekken… van alles eigenlijk! Annick en Luuk trouwden bij Kapitein Zeppos en Pllek in Amsterdam. Onze verslaggever was erbij.

Regen op je bruiloft

Maar gek genoeg zou een dag als deze een paar jaar geleden nog een nachtmerrie zijn geweest voor mij! Begin oktober zou op zich nog wel mooi weer moeten geven, maar nee: het was een drama. Als het niet aan het plenzen was, miezerde het. Het enige droge moment was volgens mij het moment dat Annick en Luuk elkaar voor het eerst zagen. Geen idee. Het weer van dat moment heeft geen grote indruk bij me achter gelaten.

Wat me wél is bijgebleven: de maling die dit bruidspaar had aan het slechte weer. Het was namelijk nog steeds één groot feest. De ceremonie werd gehouden bij Kapitein Zeppos. Als je daar nog niet van gehoord hebt, dan verbaast me dat niets. Het is een klein muziek café/restaurant in een net zo klein Amsterdams steegje (Gebed Zonder End). In de veertiende eeuw stond hier een klooster en in de negentiende eeuw werd het pand gebruikt als een sigarenfabriek met op de begane grond de paardenstallen. Lees de voorgaande zin nog eens en besef je hoe cool dat is.

Trouwreportage op een donkere trouwlocatie

Qua fotografie brengt deze locatie overigens wel wat uitdagingen met zich mee. Het is er namelijk nogal donker. Ook daardoor zou ik een paar jaar geleden nog flink hebben staan stressen om hier een trouwceremonie vast te leggen. In de tussentijd zijn de kwaliteit van camera’s en lenzen gelukkig beter geworden. Ook koester ik de gedachte dat mijn eigen skills door de jaren zijn verbeterd… ;) Al met al gaf de locatie dus een sfeer die perfect pasten bij Annick en Luuk. Beoordeel straks zelf maar of dat goed is vastgelegd (spoiler alert: ik vind van wel) :D

Genoeg over Kapitein Zeppos. Na een gezellige borrel in een bomvol zaaltje, gingen we met de boot naar Pllek in Amsterdam Noord voor het diner en feest. Ook hier weer een locatie waar de Marco van enkele jaren geleden nog in paniek zou zijn geraakt. Maar ook hier voegde de gezellige sfeerbelichting alleen maar toe aan de sfeer.

Ik kan er nog veel meer over schrijven (bijvoorbeeld over het epische feest met een echte carnavals band), maar ik zal hieronder gewoon enkele favoriete foto’s laten zien. Enjoy!

P.S. Het zal de oplettende kijker opvallen dat er nagenoeg geen ‘fotoshoot’ foto’s tussen staan. Dat klopt! Door het weer en de planning was het niet mogelijk om aan wal te gaan en foto’s te nemen. Voor Annick en Luuk gelukkig geen probleem. Zij vonden het geen probleem om af en toe even onder een brug op het dek te komen staan voor wat foto’s!

trouwen bij kapitein zeppos amsterdamfirst look bruidspaarfirst look bruidspaarfirst look bruidspaarfirst look bruidspaarfirst look bruidspaarfirst look bruidspaartrouwen bij kapitein zeppostrouwceremonie amsterdamjournalistieke trouwfotografiemoderne locatie bruiloftmoderne locatie bruiloftkleine intieme trouwlocatie amsterdamkleine intieme trouwlocatie amsterdamkinderen op bruilofttrouwceremonie amsterdamtrouwceremonie amsterdamkinderen op bruiloftkinderen op bruiloftkinderen op bruiloftkinderen op bruiloftborrel huwelijktrouwen in amsterdamboottocht bruiloftregen op bruiloftkinderen op bruiloftgroepsfoto bruiloftboottocht bruiloft bruidspaarboottocht bruiloft bruidspaarkinderen op bruiloftboottocht bruiloftkinderen op bruiloftpllek trouwlocatie amsterdamfeest bruiloft trouwreportagefeest bruiloft trouwreportagefeest bruiloft trouwreportagetrouwreportage amsterdamfeest bruiloft kinderenfeest bruiloft fotograferenfeest bruiloft fotograferentrouwfotografie feesttrouwfotografie feesttrouwfotografie feesttrouwfotografie feest

Andere leveranciers voor deze bruiloft in Amsterdam

Trouwlocatie: Kapitein Zeppos
Trouwlocatie: Pllek

Ook op zoek naar een bruidsfotograaf? Of misschien wel twee? Neem als een speer contact met ons op voor meer informatie!

Of wil je gewoon nog meer trouwreportages van ons zien: bekijk dan vooral onze andere blogs of word fan van onze Facebook pagina om op de hoogte te blijven van alle onze nieuwe avonturen!

Benieuwd naar meer trouwreportages in Amsterdam? Kijk dan op de pagina over onze trouwreportages in Amsterdam.

Leave a Reply

Kisses & Confetti
06-27500479
info@kissesandconfetti.nl