Bruidsfotografie AmsterdamBruiloftPortfolio Bruiloft

Trouwreportage bij Kapitein Zeppos en Pllek

By 19/05/2018 januari 21st, 2020 No Comments
trouwfotografie feest
48-bruiloft-pllek-amsterdam
19-bruiloft-ceremonie-fotograaf
09-trouwfotografie-amsterdam-kapitein-zeppos
22-boottocht-bruiloft
44-bruiloft-pllek-amsterdam
06-trouwfotografie-amsterdam-kapitein-zeppos
03-trouwfotografie-amsterdam-kapitein-zeppos
12-bruiloft-ceremonie-fotograaf
16-bruiloft-ceremonie-fotograaf
47-bruiloft-pllek-amsterdam
02-trouwfotografie-amsterdam-kapitein-zeppos
17-bruiloft-ceremonie-fotograaf
18-bruiloft-ceremonie-fotograaf
25-boottocht-bruiloft
05-trouwfotografie-amsterdam-kapitein-zeppos
26-boottocht-bruiloft
21-bruiloft-ceremonie-fotograaf
40-bruiloft-pllek-amsterdam
45-bruiloft-pllek-amsterdam
39-bruiloft-pllek-amsterdam
30-boottocht-bruiloft
07-trouwfotografie-amsterdam-kapitein-zeppos
10-bruiloft-ceremonie-fotograaf
04-trouwfotografie-amsterdam-kapitein-zeppos
34-boottocht-bruiloft
35-bruiloft-pllek-amsterdam
15-bruiloft-ceremonie-fotograaf
20-bruiloft-ceremonie-fotograaf
11-bruiloft-ceremonie-fotograaf
24-boottocht-bruiloft
32-boottocht-bruiloft
37-bruiloft-pllek-amsterdam
08-trouwfotografie-amsterdam-kapitein-zeppos
38-bruiloft-pllek-amsterdam

 

Ja hoor! Als er iets is waar je mij als trouwfotograaf blij mee kunt maken, dan is het een bruiloft zoals deze. Gekke mensen, gekke plekken, gekke bekken… van alles eigenlijk! Annick en Luuk trouwden bij Kapitein Zeppos en Pllek in Amsterdam. Onze verslaggever was erbij.

Regen op je bruiloft

Maar gek genoeg zou een dag als deze een paar jaar geleden nog een nachtmerrie zijn geweest voor mij! Begin oktober zou op zich nog wel mooi weer moeten geven, maar nee: het was een drama. Als het niet aan het plenzen was, miezerde het. Het enige droge moment was volgens mij het moment dat Annick en Luuk elkaar voor het eerst zagen. Geen idee. Het weer van dat moment heeft geen grote indruk bij me achter gelaten.

Wat me wél is bijgebleven: de maling die dit bruidspaar had aan het slechte weer. Het was namelijk nog steeds één groot feest. De ceremonie werd gehouden bij Kapitein Zeppos. Als je daar nog niet van gehoord hebt, dan verbaast me dat niets. Het is een klein muziek café/restaurant in een net zo klein Amsterdams steegje (Gebed Zonder End). In de veertiende eeuw stond hier een klooster en in de negentiende eeuw werd het pand gebruikt als een sigarenfabriek met op de begane grond de paardenstallen. Lees de voorgaande zin nog eens en besef je hoe cool dat is.

Trouwreportage op een donkere trouwlocatie

Qua fotografie brengt deze locatie overigens wel wat uitdagingen met zich mee. Het is er namelijk nogal donker. Ook daardoor zou ik een paar jaar geleden nog flink hebben staan stressen om hier een trouwceremonie vast te leggen. In de tussentijd zijn de kwaliteit van camera’s en lenzen gelukkig beter geworden. Ook koester ik de gedachte dat mijn eigen skills door de jaren zijn verbeterd… ;) Al met al gaf de locatie dus een sfeer die perfect pasten bij Annick en Luuk. Beoordeel straks zelf maar of dat goed is vastgelegd (spoiler alert: ik vind van wel) :D

Genoeg over Kapitein Zeppos. Na een gezellige borrel in een bomvol zaaltje, gingen we met de boot naar Pllek in Amsterdam Noord voor het diner en feest. Ook hier weer een locatie waar de Marco van enkele jaren geleden nog in paniek zou zijn geraakt. Maar ook hier voegde de gezellige sfeerbelichting alleen maar toe aan de sfeer.

P.S. Het zal de oplettende kijker opvallen dat er nagenoeg geen ‘fotoshoot’ foto’s tussen staan. Dat klopt! Door het weer en de planning was het niet mogelijk om aan wal te gaan en foto’s te nemen. Voor Annick en Luuk gelukkig geen probleem. Zij vonden het geen probleem om af en toe even onder een brug op het dek te komen staan voor wat foto’s!

Andere leveranciers voor deze bruiloft in Amsterdam

Trouwlocatie: Kapitein Zeppos
Trouwlocatie: Pllek

Ook op zoek naar een trouwfotograaf in Amsterdam?

Of misschien wel twee trouwfotografen? Neem als een speer contact met ons op voor meer informatie of bezoek de pagina over onze bruidsfotografie in Amsterdam.

Leave a Reply