Een “Styled Wedding Shoot”: dat hadden we nog nooit gedaan! Maar eens moet de eerste keer zijn, dus waarom dan niet bij Hotel Arena in Amsterdam?

Een styled wedding shoot is een manier waarop meerdere leveranciers aan kunnen laten zien aan toekomstige bruidsparen wat ze te bieden hebben. Dit gaat dan om de trouwlocatie, styling, haar en makeup, trouwkleding, bruidsboeket en natuurlijk de trouwfotografie. Als zodanig is het natuurlijk geen echte bruiloft. Sterker nog: David en Suzanne (het “bruidspaar”) zijn in het echt niet eens getrouwd! ;)

Misschien heb je het al kunnen zien op onze website: spontaniteit en échte emoties spelen een belangrijke rol in onze foto’s. In die zin is deze foto collectie iets heel anders dan wij gewend zijn. Toch vonden het fantastisch toen we werden benaderd door Lieske van Total X. We hebben al vaker met haar samengewerkt, dus we weten wat voor mooie dingen zij maakt. Daarnaast zijn we ook nooit eerder in Hotel Arena geweest voor een bruiloft, dus: win-win! Met de foto’s hopen we bruidsparen te kunnen laten zien wat voor mooie dingen deze collega’s in de trouwbranche doen.

En het blijkt dat Gooisch ook graag mooie dingen laat zien. In de wintereditie van het tijdschrift werden de foto’s getoond. Awesome!

(Bronvermelding: Gooisch Winter 2017/2018. Screenshots geplaatst met toestemming van Peter Contant Publishing BV)

Hieronder vind je enkele van onze favoriete foto’s. Scroll helemaal omlaag voor de websites van alle andere leveranciers die hebben meegewerkt aan deze styled wedding shoot!

Styled Wedding Shoot

Trouwjurk Bloomfeld

Schoenen bruiloft

Bruidspaar fotoshoot Oosterpark Amsterdam

Bruidspaar fotoshoot Oosterpark Amsterdam

Trouwen bij Hotel Arena

tip de bruin trouwkostuum / bloemstyling brigitte de wild

trouwlocatie hotel arena

trouwlocatie hotel arena

trouwceremonie hotel arena

trouwceremonie hotel arena

Trouwreportage Hotel Arena

Trouwlocatie Hotel Arena Amsterdam

Styling bruiloft diner

Styling bruiloft diner

Styling wedding diner

Ook op zoek naar een bruidsfotograaf? Of misschien wel twee? Neem als een speer contact met ons op voor meer informatie!

Of wil je gewoon nog meer bruiloftsreportages van ons zien: bekijk dan vooral onze andere blogs of word fan van onze Facebook pagina om op de hoogte te blijven van alle onze nieuwe avonturen.

Benieuwd naar andere (dwz: de échte) bruidsreportages in Amsterdam? Kijk dan op de pagina over onze bruidsfotografie in Amsterdam.

Leveranciers voor deze Styled Wedding Shoot

Trouwlocatie: Hotel Arena in Amsterdam
Styling: Lieske Veraart van Total X
‘Bruidspaar’: David en Suzanne
Trouwjurk: Bloomfeld.nl
Kostuum Bruidegom: Tip de Bruin
Visagie (haar en makeup): Shao-lin Kretz
Tafel verhuur: Heman
Bloemstyling: Brigitte de Wildt

Leave a Reply

Kisses & Confetti
06-27500479
info@kissesandconfetti.nl