Bruidsfotografie Amsterdam

Boerderij Bruiloft in Ransdorp

By 26/01/2017 februari 11th, 2020 No Comments
07-Bruiloft-Fotoshoot-Amsterdam
04-Bruiloft-Amsterdam-Voorbereiding
14-Bruiloft-Fotoshoot-Duinen-Zandvoort
01-Bruiloft-Amsterdam-Voorbereiding
25-Bruiloft-Ceremonie
41-Bruiloft-Feest
18-Bruiloft-Fotoshoot-Duinen-Zandvoort
08-Bruiloft-Fotoshoot-Amsterdam
05-Bruiloft-Amsterdam-Voorbereiding
28-Bruiloft-Ceremonie
24-Bruiloft-Ceremonie
21-Bruiloft-Ceremonie
11-Bruiloft-Fotoshoot-Duinen-Zandvoort
29-Bruiloft-Ceremonie
32-Bruiloft-Ceremonie
39-Bruiloft-Feest
35-Bruiloft-Ceremonie
43-Bruiloft-Feest
27-Bruiloft-Ceremonie
44-Bruiloft-Feest
13-Bruiloft-Fotoshoot-Duinen-Zandvoort
20-Bruiloft-Ceremonie
37-Bruiloft-Feest
38-Bruiloft-Feest
16-Bruiloft-Fotoshoot-Duinen-Zandvoort
23-Bruiloft-Ceremonie
30-Bruiloft-Ceremonie
36-Bruiloft-Ceremonie
22-Bruiloft-Ceremonie

 

Trouwen op een boerderij in Ransdorp… Waarom ook niet!? Maarten en Hannah durfden ‘t aan en het was een groot feest. En oh ja, we maakten ook nog foto’s in een treinhostel en in de Amsterdamse Waterleidingduinen ;)

Met bruiloften zoals deze voelt het altijd een beetje als valsspelen. Maarten en Hannah kende ik namelijk al langer en het grote voordeel is dat je geen warming up nodig hebt. Je kunt de pizza meteen in de oven doen zonder voorverwarmen. Autorijden zonder te wachten voordat de condens weg is. Een bioscoopfilm zonder trailers. Ok ok je snapt wat ik bedoel.

Bij iedere bruiloft probeer je ervoor te zorgen dat het bruidspaar maximaal comfortabel is met de aanwezigheid van de trouwfotograaf. Tijdens de fotoshoot, maar natuurlijk ook tijdens de rest van de dag. En met vrienden en kennissen weet je meteen wat die sweet spot is!

Treinen en de Amsterdamse Waterleidingduinen

De bruiloft begon in het huis van Maarten en Hannah in Amsterdam. Meteen daarop was het tijd voor de fotoshoot met het bruidspaar. Allereerst gingen we naar de Train Lodge vlakbij het Sloterdijkstation. Het is eigenlijk gewoon een hostel, maar dan in een trein. Super leuke locatie voor foto’s!

Maar geen getreuzel natuurlijk… met de Volkswagenbus reden we meteen door naar de Amsterdamse Waterleidingduinen. En ere voor wie ere toekomt: de fotograaf heeft de bus bestuurt. Dat je het even weet.

Waar was ik… Oh ja: foto’s! In de duinen! Als je een regelmatige bezoeker bent van onze website en facebookpagina, dan heb je vast al eens eerder foto’s gezien uit dit natuurgebied. Een geniaal stukje Noord Holland met een mooie variatie aan landschap. Ook voor winterbruiloften is dit een fantastische optie: met de naaldbomen heb je ook in de wintermaanden namelijk die mooie groentinten in je foto’s.

Trouwen op een boerderij: Kippen, koeien en hooischuren

En dan de rest van de bruiloft: die vond plaats bij Boergondineren in Ransdorp net buiten Amsterdam. Dat betekende: koffie tussen de kippen, een rondleiding door de koeienschuur, de ceremonie in de hooischuur, en toekijkende schapen bij het feest. Zoals het hoort dus!

Andere Leveranciers voor deze bruiloft

Fotolocatie: Train Lodge
Catering/locatie: Boergondineren
Muziek feest: Mooi weer op straat
Photobooth: Mr. Confetti

Ook op zoek naar een bruidsfotograaf in Amsterdam?

Neem als een speer contact op voor meer informatie of bezoek de pagina over bruidsfotografie in Amsterdam.

Leave a Reply