Loveshoot

Loveshoot in Amsterdam

By 02/03/2017 januari 21st, 2020 No Comments
Loveshoot-Amsterdam-7
Loveshoot-Amsterdam-3
Loveshoot-Amsterdam-8
Loveshoot-Amsterdam-6
Loveshoot-Amsterdam-4
Loveshoot-Amsterdam-2
Loveshoot-Amsterdam-1
Loveshoot-Amsterdam-5

 

Crystal en Max gaan trouwen. In Florida. Dat gaat voor ons helaas niet lukken, maar ze wilden wel weer even andere soort foto’s voor hun save the date kaartjes. Want wat is leuker dan foto’s op een heerlijk strand in Florida? Foto’s laten maken bij een loveshoot terwijl je over de Amsterdamse grachten slentert natuurlijk!

Nou ja… in dat ene weekend waarin het hier zomer is dan ;)

En zomer was het! Daar hadden ze dus wel geluk mee. Waar ik (Marco) geluk mee had, was dat Max en Crystal geen problemen hadden met de camera. Ze hadden van tevoren gezegd van wel, bladibla, maar daar klopte dus helemaal niks van.

Poseren of niet poseren

Dat lag voor een groot deel dus aan Max en Crystal zelf, maar ik wil er ook nog wel even iets anders over zeggen. Bijna 90% van de stellen die bij ons langskomen om te praten over hun bruiloft geeft aan dat ze niet fotogeniek zijn. En natuurlijk: de ene voelt zich minder zelfbewust voor de camera dan de ander. I get it. Toch is het goed om het niet enger te maken dan het is (niet eng dus).

We geven er zelf voorkeur aan om niet heel veel te regisseren, maar we hebben al snel door of we jullie heel veel, een beetje of juist helemaal geen aanwijzingen moeten geven tijdens het fotograferen. De één schiet in de kramp als we niets zeggen, de ander wordt juist nerveus als we tips geven voor een houding of expressie. Dit is voor ons binnen maximaal 5 minuten wel duidelijk!

Daarnaast is het voordeel van een loveshoot ook dat we met een interactie kunnen werken. Net als tijdens de bruiloft, gaat het om de connectie die jullie als stel met elkaar hebben. De aandacht gaat van de camera naar jullie zelf. Maak je dus geen zorgen want het gaat allemaal meevallen!

Ook interesse in een loveshoot?

Een LoveShoot is tof voor verloofde stellen, maar ook als je (nog) helemaal niet gaat trouwen. Je kunt, net als Max en Crystal, met je lievie zeker een vette LoveShoot bij ons komen doen! Voor € 450 heb je al een complete shoot op een locatie naar jullie keuze. Ga meteen naar onze Loveshoot Portfolio pagina om meer van ons werk te bekijken en een shoot te boeken!

Leave a Reply