Bruidsfotografie UtrechtBruiloft

Winter Bruiloft op Kasteel Sterkenburg

By 24/03/2016 maart 25th, 2019 No Comments
20-fotoshoot-bruiloft-trouwreportage
21-fotoshoot-bruiloft-trouwreportage
14-fotoshoot-bruiloft-trouwreportage
09-bruidegom
26-trouwceremonie-bruiloft
03-kasteel-sterkenburg
31-receptie
06-voorbereiding-bruid
35-kasteel-sterkenburg-trouwlocatie
27-trouwceremonie-bruiloft
30-receptie
05-kasteel-sterkenburg
04-kasteel-sterkenburg
12-fotoshoot-bruiloft-trouwreportage
15-fotoshoot-bruiloft-trouwreportage
08-voorbereiding-bruid
10-ontmoeting-bruidspaar-sterkenburg

 

Niet veel mensen die het aandurven: een winter bruiloft. Rens en Christine wel! Ze trouwden op een mooie (maar frisse) dag in januari op Kasteel Sterkenburg. Een fantastische trouwlocatie met vriendelijk en behulpzaam personeel. Het zou een relatief kleine maar erg gezellige en intieme bruiloft worden.

Ondanks de frisse temperatuur zijn we ook nog even naar buiten gegaan voor foto’s. Een groot voordeel van Kasteel Sterkenburg is dat er rond de locatie een aantal plekken met naaldbomen te vinden zijn. Die zijn het hele jaar groen, dus op die manier kun je toch nog wat kleur in de foto’s krijgen. Maar ook in het kasteel zelf zijn ontelbare mooie plekjes waardoor je zelfs in de zomer nog verleid wordt om binnen foto’s te nemen!

Omdat we met z’n tweeën fotografeerden konden we ons tijdens de voorbereidingen makkelijk opsplitsen. Ook tijdens de fotoshoot, ceremonie en receptie hebben om die reden een mooie variatie aan foto’s kunnen schieten met meerdere perspectieven en experimenten!

Rens en Christine, jullie bruiloft was onze eerste van 2016 en het is daarmee een fantastische kick off voor het nieuwe jaar geworden! Nogmaals van harte gefeliciteerd en we wensen jullie het allerbeste!

BONUS

Er zijn veel voordelen aan twee fotografen. Meer variatie in de foto’s, meer foto’s van je gasten, meer mooie en spontane momenten, etc. Maar een ander voordeel van twee fotografen is dat je als fotograaf natuurlijk af en toe ook even op elkaar kunt experimenteren zonder daarmee meteen het bruidspaar lastig te vallen ;)

behind the scenes bruidsfotografie

behind the scenes bruidsfotografie

behind the scenes bruidsfotografie

behind the scenes bruidsfotografie

Andere leveranciers voor deze bruiloft in de omgeving Utrecht

Trouwlocatie: Kasteel Sterkenburg
Entertainment, magic en goochelkunst: Tilman Andris

Ook op zoek naar een bruidsfotograaf in Utrecht en omgeving?

Of misschien wel twee bruidsfotografen? Neem als een speer contact met ons op voor meer informatie of bezoek de pagina over onze bruidsfotografie in Utrecht en omstreken.

Leave a Reply