Bruidsfotografie HilversumBruiloft

Festival Bruiloft bij de Hoorneboeg

By 25/01/2016 januari 21st, 2020 No Comments
39-festival-bruiloft
28-festival-bruiloft
16-festival-bruiloft
01-festival-bruiloft
19-festival-bruiloft
02-festival-bruiloft
08-festival-bruiloft
18-festival-bruiloft
13-festival-bruiloft
27-festival-bruiloft
31-festival-bruiloft
37-festival-bruiloft
07-festival-bruiloft
33-festival-bruiloft
32-festival-bruiloft
11-festival-bruiloft
15-festival-bruiloft
21-festival-bruiloft
35-festival-bruiloft
22-festival-bruiloft
29-festival-bruiloft
38-festival-bruiloft

 

Ernst-Jan en Marieke hadden een heuse festival bruiloft neergezet! In de bossen van Hilversum staat het mooie terrein De Hoorneboeg. De ideale locatie voor een gezellige vintage bruiloft!

Maar laat ik bij het begin beginnen. Enkele maanden vóór de bruiloft werd ik gebeld door Ernst-Jan. Ernst-Jan ging trouwen. Met Marieke. Een professionele fotograaf hadden ze ook eigenlijk al. Huh? Ok! Waarom dan bellen? Nou… de fotograaf was eigenlijk ook gewoon een belangrijke gast op de bruiloft. Al snel bleek dat het om mijn altijd gezellige collega Jonneke Oskam ging (check de link naar haar website onderaan dit bericht)! Het idee zou dus zijn dat ik de second shooter zou zijn op de momenten dat Jonneke ook foto’s nam, maar dat ik de hoofdpiet (van de fotografie dan) zou zijn als Jonneke van de bruiloft zou genieten. Leuk! Count me in!

En zo begon de dag voor mij vlak voor de ceremonie op de Hoorneboeg. De ceremonie voor de wet vond plaats in een mooi tuintje vlakbij het festival terrein. En we hebben inmiddels veel manieren gezien waarop de ringen naar het bruidspaar kunnen worden gebracht, maar geiten hebben we nog nooit eerder gezien. Het kán dames en heren! ;)

Ernst-Jan en Marieke hadden naast de ceremonie voor de gemeente ook nog een ceremonie voor de kerk. Dit gebeurde in de mooie Sijpekerk in Loosdrecht. Het voordeel van twee fotografen is dat er ruimte is om dingen te doen die in je eentje veel moeilijker zijn. Foto’s nemen vanaf het loopplankje dat aan het plafond hangt… om maar even een voorbeeld te noemen. Dat was wel even tricky overigens. Ten eerste wil je niet dat iedereen naar boven kijkt omdat het loopplankje begint te kraken. Ten tweede wil je niet dat je camera naar beneden klettert. En ten derde wil je ook niet zelf naar beneden donderen. Ook wel zo fijn. Tijdens de inzegening zat ik dus op mijn knieën, 10 meter boven de grond met mijn arm zover mogelijk uitgestrekt. Sluitertijd zo kort mogelijk (om het trillen van mijn hand niet te zien) en de strap van de camera 4x om mijn arm gewikkeld. Ik heb nog steeds het deuntje van Mission Impossible in mijn hoofd ;)

Na de kerkceremonie was het hoog tijd om het festival op de Hoorneboeg voort te zetten. Met limonade, een springkussen, BBQ, hooibalen, festivaltent en Volkswagen busje is dat allemaal goed gelukt!

Wat een fantastische dag Ernst-Jan en Marieke! Nogmaals van harte gefeliciteerd! En Jonneke: super tof om een dag met je samen te fotograferen!

First Shooter: Jonneke Oskam
Locatie feest en wettelijke ceremonie: De Hoorneboeg
Kerkdienst: Sijpekerk in Loosdrecht

Ook op zoek naar een trouwfotograaf voor jullie festival bruiloft?

Of misschien wel twee trouwfotografen? Neem als een speer contact met ons op voor meer informatie of bekijk meer van onze favoriete trouwfoto’s op onze bruidsfotografie portfolio pagina.

Leave a Reply