Bruiloft

Bruidsfotografie Het Land van Belofte

By 30/03/2016 maart 25th, 2019 No Comments
Ronald-Helena-12
Ronald-Helena-38
Ronald-Helena-43
Ronald-Helena-06
Ronald-Helena-28
Ronald-Helena-39
Ronald-Helena-07
Ronald-Helena-32
Ronald-Helena-34
Ronald-Helena-20
Ronald-Helena-03
Ronald-Helena-36
Ronald-Helena-21
Ronald-Helena-26
Ronald-Helena-19
Ronald-Helena-05
Ronald-Helena-25
Ronald-Helena-17
Ronald-Helena-29
Ronald-Helena-42
Ronald-Helena-37
Ronald-Helena-01
Ronald-Helena-18

 

2011. Het jaar dat we ons aanmeldde bij de Kamer van Koophandel. Voor die tijd fotografeerde ik (Marco) al bruiloften, maar in 2011 werden we officieel een duo: Marco + Claudia! Super gezellig en leerzaam om met z’n tweeën te fotograferen. En toch…

Je doet dingen zoals je dat zelf handig vindt; je doet waarvan je hebt ervaren dat het werkt, maar er valt nog zoveel inspiratie op te doen. Inspiratie uit andere genres in de fotografie, maar ook inspiratie bij andere bruidsfotografen. Dat zijn technisch gezien onze concurrenten, maar er zitten ook hele leuke tussen. Die zien we niet als concurrent; die noemen we gewoon collega’s.

Luther Hartog is zo’n collega. We kennen hem onder andere van We Love Weddings: toffe gast, fantastisch werk en ontzettend foute humor. Bij deze is hij door de keuring gekomen! Dus toen ik in het hoogseizoen van 2015 toevallig een rustig weekend had, ben ik met Luther mee gegaan naar de bruiloft van Ronald en Helena.

Het werd uiteindelijk een top dag! Mooie mensen, idyllische trouwlocatie en een resultaat waar ik blij van word! Luther, Ronald en Helena: bedankt dat ik erbij kon zijn. Het was een eer en ik vond het fantastisch! Het doel was om geïnspireerd te raken en mooie beelden te schieten. Dat is wat mij betreft gelukt!

Bonus: Bruidsfotograaf Behind the Scenes

En uiteraard: op rustige momentjes is het altijd handig om even op elkaar te experimenteren zonder dat het bruidspaar daar last van heeft ;)

bruidsfotograaf

bruidsfotograaf

bruidsfotograaf

Trouwlocatie: Het Land van Belofte

Ook op zoek naar een bruidsfotograaf?

Of misschien wel twee bruidsfotografen? Neem als een speer contact met ons op voor meer informatie of bekijk meer van onze favoriete trouwfoto’s op onze bruidsfotografie portfolio pagina.

Leave a Reply