Bruidsfotografie Amsterdam

Bruiloft Rijk van de Keizer | James + Hilde

By 30/09/2016 maart 25th, 2019 No Comments
james-hilde-43
james-hilde-39
james-hilde-05
james-hilde-09
james-hilde-35
james-hilde-12
james-hilde-41
james-hilde-01
Portfolio 2019 bruiloft begijnhof amsterdam 111
james-hilde-47
james-hilde-02
james-hilde-26
james-hilde-03
james-hilde-27
james-hilde-14
james-hilde-06
james-hilde-31
james-hilde-08
james-hilde-23
james-hilde-42
james-hilde-10
james-hilde-34
james-hilde-18
james-hilde-40
james-hilde-11
james-hilde-24
james-hilde-44
james-hilde-13
james-hilde-15
james-hilde-04
james-hilde-16
james-hilde-37
james-hilde-33
james-hilde-22
james-hilde-38
james-hilde-46
james-hilde-19

 

James en Hilde trouwden afgelopen zomer in het mooie Amsterdam. Eerst wat toffe foto’s langs de grachten, ja-woorden in het Begijnhof en daarna lekker borrelen en feesten bij het Rijk van de Keizer. Een top bruiloft!

Erg gek is het dus niet dat ik ontzettend naar deze bruiloft had uitgekeken. Ik besef me dat dit een tricky uitspraak is… Om te voorkomen dat het verkeerd wordt opgevat: elke bruiloft die we fotograferen is er één die we met een luide en enthousiaste JA hebben aangenomen! Met onze website proberen we een bepaalde doelgroep aan te spreken en vervolgens kijken we ook in het kennismakingsgesprek of er de welbekende klik is. In die zin kijken we natuurlijk uit naar elke bruiloft die we fotograferen.

Maar de bruiloft van James en Hilde had alle elementen die het voor mij een thuiswedstrijd maakten: bekende locaties, ontspannen dagprogramma, een reuzegezellig bruidspaar met dezelfde foute humor ;), een internationaal gezelschap… allemaal dingen waar ik me heel erg in thuis voel.

En toch ligt daarbij meteen een risico op de loer: een gebrek aan alertheid die we wel hebben als we in een onbekende stad fotograferen of een bruiloft waarbij we te maken hebben met onbekende en exotische tradities. Het was dus mijn doel om constant extra alert te zijn en vooral om keihard te blijven werken. Zweten dus!

Afgelopen week was ik bij een workshop van twee hele goede Mexicaanse fotografen. Eén van hun vele tips was om als fotograaf telkens weer als een toerist te werk te gaan. Niets als vanzelfsprekend beschouwen en elke scene als exotisch te zien.

Of dat gelukt is: ik hoop het van harte! Wij zijn in ieder geval heel trots op het resultaat. James en Hilde: nogmaals van harte gefeliciteerd!

Voor wie helemaal verliefd is geworden op deze trouwlocatie: ga meteen naar de website van het Rijk van de Keizer!

Ook op zoek naar een trouwfotograaf in Amsterdam?

Of misschien wel twee trouwfotografen? Neem als een speer contact met ons op voor meer informatie of bezoek de pagina over onze bruidsfotografie in Amsterdam.

Leave a Reply