BruiloftDestination Wedding

Bruiloft in Madrid, Spanje!

By 06/11/2015 maart 25th, 2019 No Comments
10-Fotoshoot
32-Ceremonie
01-Voorbereiding
24-Ceremonie
03-Voorbereiding
15-Fotoshoot
04-Voorbereiding
28-Ceremonie
27-Ceremonie
33-Ceremonie
47-Feest
31-Ceremonie
11-Fotoshoot
07-Voorbereiding
13-Fotoshoot
34-Ceremonie
09-Voorbereiding
38-Ceremonie
48-Feest
35-Ceremonie
40-Feest
21-Ceremonie
30-Ceremonie
41-Feest
45-Feest
05-Voorbereiding
14-Fotoshoot
25-Ceremonie
23-Ceremonie
46-Feest
19-Fotoshoot
39-Feest

 

Trouwen in Spanje! Voor een bruidsfotograaf geen straf. Tenzij je een tapas allergie hebt. Maar die heb ik niet. Dussssss… Lees hieronder meer over de mooie bruiloft van Manuel en Laura in het Spaanse Madrid. Of zoals ze het in het bruiloftenwereldje noemen: een destination wedding (dat is gewoon een andere uitdrukking voor een bruiloft op een exotische locatie).

Het begon al een tijdje geleden… Claudia en ik kennen Manuel en Laura al langer en voor we het wisten stonden we opeens in de Soesterduinen voor een loveshoot. Niet lang daarna waren ze opeens verloofd. En niet alleen dat, maar de bruiloft zou in Spanje plaats vinden. En hoe communiceer je dan tactvol en niet opdringerig dat je best wel graag die bruiloft wilt fotograferen? Ik weet het nog steeds niet, want ik heb gewoon heel brutaal aangegeven dat ik hun fotograaf wilde zijn ha! ;)

Na een gezellig gesprek waren we er heel snel uitgekomen en de rest is geschiedenis. Claudia kon helaas niet meekomen, dus ben ik alleen gegaan. Een paar dagen voor de bruiloft kwam ik aan in Madrid waar ik twee dagen een kleine verkenning (inclusief straatfotografie) kon doen van Madrid en omgeving. Wederom: geen straf als je het mij vraagt!

En toen was de grote dag aangebroken. Manuel en Laura bereidden zich voor in het huis van Laura’s ouders in een dorpje vlakbij Madrid. Dit zou ook gelijk de omgeving zijn waar we de foto’s zouden nemen voor de fotoshoot. Gelukkig was het niet zo heet, waardoor Manuel en Laura gewoon over de rotsachtige Sierra konden galopperen ;) En dat deden ze zonder te klagen over de lastige paadjes en dorre distels. Een bruidspaar naar mijn hart!

En toen werd het spannend; de ceremonie in een prachtige tuin aan de rand van de stad. Voor de rest van de bruiloft zou alles hier plaats vinden: de prachtige ceremonie, een gezellige receptie, heerlijk diner en vooral een knallend feest. Doe mij er nog maar één ;)

Manuel en Laura, wat eer dat ik alles kon vastleggen op jullie bruiloft. Het was een fantastische dag en dat hadden jullie verdiend!

Ook op zoek naar een trouwfotograaf?

Of misschien wel twee trouwfotografen? Neem als een speer contact met ons op voor meer informatie of bekijk meer van onze favoriete trouwfoto’s op onze bruidsfotografie portfolio pagina.

Leave a Reply