Bruidsfotografie AmsterdamBruiloft

Bruidsfotografie Huize Frankendael in Amsterdam

By 01/09/2015 maart 25th, 2019 No Comments
28 Receptie
02 Trouwceremonie
11 Trouwceremonie
30 Receptie
35 Receptie
37 Kerk
40 Kerk
29 Receptie
43 Kerk
13 Receptie
44 Kerk
19 Receptie
38 Kerk
23 Fotoshoot
31 Receptie
22 Fotoshoot
12 Trouwceremonie
03 Trouwceremonie
39 Kerk
05 Trouwceremonie

 

Wanneer we onze bruidsparen voor het eerst ontmoeten, horen we altijd dat het vooral een hele ontspannende dag moet worden. Gelukkig zijn de bruidsparen die wij aantrekken in het algemeen redelijk relaxt, dus meestal komt dat wel goed. En toch… ik heb nog maar weinig relaxte bruidsparen meegemaakt zoals Coen en Hannah! Wat een geweldig stel! We kenden ze al van tevoren dus we verwachtten eigenlijk ook niets anders, maar een bruiloft is toch altijd wel spannend dus het kan alle kanten op gaan! ;)

En hoe kan het ook anders: de hele dag vond plaats in een zonnig Amsterdam. En met zonnig bedoel ik eigenlijk dat het bloedje heet was. Man man man… De verleiding om tijdens de fotoshoot in het Frankendaelpark even een korte broek aan te doen heb ik dus niet kunnen weerstaan.

Maar hé, afgezien van deze rondrennende fotograaf had niemand last van de warmte. Integendeel: het is natuurlijk een grote zegen om zo’n lekker zomerzonnetje op je bruiloft te hebben. De ceremonie werd gehouden in het fotogenieke Huize Frankendael, terwijl we voor de kerkceremonie bij de buren moesten zijn. Wat een toffe dag… en hadden we al gezegd wat een tof bruidspaar Coen en Hannah waren? ;)

Ook op zoek naar een bruidsfotograaf in Amsterdam?

Of misschien wel twee bruidsfotografen? Neem als een speer contact met ons op voor meer informatie of bezoek de pagina over onze bruidsfotografie in Amsterdam.

Leave a Reply