Bruidsfotografie AmsterdamBruiloft

Bruiloft in Amsterdam

By 26/02/2015 maart 25th, 2019 No Comments

Deze bruiloft in Amsterdam was absoluut een vreemde eend in de bijt! Maar wel een leuke eend ;) Jesper en Mieleng gingen trouwen, maar in het geheim… En dat nog wel op oudejaarsdag!

Na de piepkleine ceremonie wilden ze nog graag wat foto’s gemaakt hebben als bruidspaar in vol ornaat. Waarom niet? We gingen vanuit het Amstel Hotel in Amsterdam de stad in voor lekker typische Amsterdamse foto’s. Hoewel het ijs en ijskoud was, hebben we een leuk rondje gemaakt om en rond de Amstel. De Magere Brug mocht natuurlijk niet ontbreken!

Een bonus was de prachtige zonsondergang aan het einde van de shoot. Vlakbij het Amstel Hotel is een nogal moderne brug. Door gebruik te maken van de strakke lijnen, konden we een mooi contrast maken met de andere foto’s waarin vooral de sierlijke Amsterdamse architectuur naar voren komt. We waren al eerder op deze plek geweest met een andere loveshoot en als het licht goed is, is de plek ideaal!

Hieronder uiteraard een aantal van onze favorieten:

trouwfoto's amsterdam
ontspannen bruidsreportage trouwfoto's binnen
ontspannen trouwreportage trouwfoto's binnen
bruidsfotografie amsterdam
bruidsfotografie amsterdam
ontspannen trouwreportage
ontspannen trouwreportage
moderne bruidsfotografie
moderne bruidsfotografie
fotoshoot humor
Zonsondergang loveshoot
Zonsondergang loveshoot
ontspannen trouwreportage
ontspannen trouwreportage
fotoshoot humor

Ook op zoek naar een trouwfotograaf in Amsterdam?

Of misschien wel twee trouwfotografen? Neem als een speer contact met ons op voor meer informatie of bezoek de pagina over onze bruidsfotografie in Amsterdam.

Leave a Reply