Bruidsfotografie UtrechtBruiloft

Winter Bruiloft Utrecht | M + T

By 25/02/2013 april 19th, 2021 No Comments
Bruiloft_MarTin_141
Bruiloft_MarTin_333
Bruiloft_MarTin_087
Bruiloft_MarTin_132
Bruiloft_MarTin_076
Bruiloft_MarTin_123
Bruiloft_MarTin_047
Bruiloft_MarTin_071
Bruiloft_MarTin_050
Bruiloft_MarTin_236
Bruiloft_MarTin_386
Bruiloft_MarTin_003
Bruiloft_MarTin_158
Bruiloft_MarTin_369
Bruiloft_MarTin_375
Bruiloft_MarTin_381
Bruiloft_MarTin_095
Bruiloft_MarTin_408

 

Bruiloften in de winter zijn aardig zeldzaam voor ons, dus het was voor ons als bruidsfotograaf supertof om in Utrecht de bruidsfotografie voor M en T te mogen verzorgen: een echte Winter Bruiloft! En als je dan gaat trouwen in de winter, is het helemaal niet gek om je bruiloft om te dopen tot een zogenaamde “White Winter Wonder Wedding”.

Wit werd het uiteindelijk niet. Het was namelijk best wel een aangenaam temperatuurtje. Wat zeg ik: M en T durfden het zelfs aan om met open dak door Utrecht te rijden! Best uitzonderlijk voor een bruiloft in februari. Maar al met al was het nog steeds een Winter Wonder Wedding.

Na een kort bezoek aan het Wilhelminapark reden we een stukje verder naar het Spoorwegmuseum. Echt een fantastische en gastvrije plek om als plek te gebruiken voor het geval het regent! Of, zoals bij M en T het geval was, het toch best te koud is om zonder dikke jas in een park of bos rond te lopen.

M en T: het was een fantastische dag! Maar als jullie het niet erg vinden, zou het voor ons ook weer een keertje lente mogen worden ;)

Ook op zoek naar een bruidsfotograaf in Utrecht en omgeving?

Of misschien wel twee bruidsfotografen? Neem als een speer contact met ons op voor meer informatie of bezoek de pagina over onze bruidsfotografie in Utrecht en omstreken.

Leave a Reply