Bruidsfotografie AmsterdamBruiloft

Bruiloft Diemen | Tim + Marieke

By 09/09/2013 maart 25th, 2019 No Comments

Hoe lang is het alweer geleden? 5 jaar? 6 jaar? Toen kwamen we Tim en Marieke voor het eerst tegen op een zogeheten “Alpha cursus”. Wij waren zelfs nog geen eens bruidsfotograaf. Sterker nog… Het was zelfs nog de tijd dat wij (Marco en Claudia) nog geen Marco “en” Claudia waren. We waren wel heel geïnteresseerd in elkaar, maar het was allemaal nog niet officieel…

Maar ik dwaal af. We kennen Tim en Marieke dus al een tijdje en het verbaasde ons niets dat die twee gingen trouwen! Claudia begon de dag met Marieke in Diemen en ik (Marco) bracht een bezoekje aan Tim in Weesp. Dat duurde niet lang, want Tim wilde al snel zijn bruid ophalen om vervolgens verder te gaan naar de trouwlocatie: Paviljoen Puur.

Het bijzondere aan Paviljoen Puur is dat het moderne gebouw omringd is met natuurlijk groen en dat het een grote groep mensen kan herbergen en tegelijkertijd nog steeds intimiteit uitstraalt. En wat dan helemaal tegenstrijdig klinkt, is dat de historische bunkers (van vóór de Tweede Wereldoorlog) deze trouwlocatie helemaal een extra bijzondere en romantische tint geeft.

Die bunkers hebben we na de ceremonie in ieder geval goed kunnen gebruiken tijdens de fotoshoot. Tim en Marieke durfden zelfs het dak op te gaan en op het randje te staan voor een extra spectaculaire foto. Mensen vragen of het niet eng was om met zo’n jurk zo hoog op het randje te lopen. Dat viel volgens Marieke wel mee. Veel griezeliger waren de gladde leren zolen van Tims nieuwe schoenen!

Tim en Marieke, nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie mooie beloften aan elkaar. We vonden het fantastisch om jullie foto’s te nemen!

trouwfotograaf

trouwfotograaf

bruidsfotografie diemen

bruidsfotografie diemen

paviljoen puur

huwelijksfotografie

huwelijksfotografie

huwelijksfotografie

huwelijksfotografie

huwelijksfotografie

fotografie ceremonie

fotografie ceremonie

spontane bruidsreportage

spontane bruidsreportage

spontane bruidsreportage

spontane bruidsreportage

fotografie trouwfeest receptie

paviljoen puur

Locatie: Paviljoen Puur

Ook op zoek naar een bruidsfotograaf?

Of misschien wel twee bruidsfotografen? Neem als een speer contact met ons op voor meer informatie of bekijk meer van onze favoriete trouwfoto’s op onze bruidsfotografie portfolio pagina.

Leave a Reply