Bruidsfotografie AmsterdamBruiloftUncategorized

Bruidsfotograaf Amsterdam | D + S

By 11/12/2013 maart 25th, 2019 No Comments

Bruidsfotograaf Amsterdam Krijtmolen d'Admiraal

Wie heeft er zin in speculaas en pepernoten? Of is dat misschien een beetje te vroeg? Toch een relevante vraag als je je bedenkt dat de bruiloft van D en S precies op 5 december werd gehouden. Niet dat ze nou zo idolaat zijn van Sinterklaas, maar de datum had een speciale betekenis voor het stel. Boeien dat je bruiloft dan samenvalt met de verjaardag van de goed heilig man!

Aangezien het een intieme en relatief korte bruiloft zou zijn, heb ik (Marco) de bruiloft in mijn eentje gefotografeerd. Extra tof was dat ik D nog samen in de kleuterklas heb gezeten en Stephanie kende ik nog van de middelbare school. Eén grote reünie dus!

Zowel de ceremonie als de receptie werd gehouden in de Krijtmolen D’Admiraal in Amsterdam Noord (zie einde bericht voor de link). Niet een hele standaard trouwlocatie, maar absoluut een aanrader als je zoekt naar een gezellige en autentieke plek om te trouwen.

De hele bruiloft werd gehouden in de avonduurtjes, dus het was te donker en koud om buiten nog foto’s te nemen van het bruidspaar. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, dus we hebben tussendoor nog snel even wat foto’s genomen in en buiten de molen!

Hieronder een paar van onze favorieten!

Krijtmolen d'Admiraal Amsterdam Noord

Krijtmolen d'Admiraal Amsterdam Noord

Ceremonie bruidsfotografie Amsterdam

Bruidsfotograaf-Amsterdam-25

bruidsfotografie amsterdam

fotografie trouwfeest receptie

Trouwlocatie: Krijtmolen d’Admiraal in Amsterdam Noord

Ook op zoek naar een trouwfotograaf in Amsterdam?

Of misschien wel twee trouwfotografen? Neem als een speer contact met ons op voor meer informatie of bezoek de pagina over onze bruidsfotografie in Amsterdam.

Leave a Reply

Kisses & Confetti
06-27500479
info@kissesandconfetti.nl