Ballonnen Bruidsfotografie

Voor de oplettende kijkers zijn Maarten en Eveline geen onbekenden meer. Ze zijn al twee keer eerder op deze blog verschenen met hun LoveShoot en Photobooth foto’s. Ook dit keer wisten ze weer helemaal hoe ze de camera in moesten kijken. Alle ingrediënten voor een unieke trouwdag waren aanwezig: oude rode kever: check. Fotoshoot in kringloopwinkel: check. Sigarenmomentje na de lunch: check. Kippenpakken: ehm… check. Feest in een circustent: check. Patatkraam, ijscoman, barbeque: check. Ga zo maar door. Een feest voor de bruidsfotograaf!

Maarten en Eveline, we hebben het al meerdere keren gezegd maar jullie zijn een heel bijzonder stel. We kennen jullie helemaal niet lang, maar het voelde eigenlijk heel vanzelfsprekend om jullie mooie beloften mee te vieren. Bedankt! In verhouding met het grote aantal foto’s is de onderstaande selectie maar heel beperkt. Toch hoop ik dat ze een leuke en bijzondere impressie geven van deze spectaculaire dag…

Voorbereiding Bruid

Bruidsfotografie Utrecht

Balonnen Bruidsfotografie

Buitenlocatie Utrecht Bruidsfotografie

Binnenlocatie Utrecht Bruidsfotografie

Aparte fotolocatie bruiloft

Kever bruiloft

Trouwerij kinderen

Openingsdans bruidspaar

Buitenfeest Bruiloft

Kever Bruiloft

Ook op zoek naar een super kei gaaf leuk bruidsfotografenduo? Neem als een speer contact met ons op voor meer informatie!

Benieuwd naar meer bruidsreportages in en rond Utrecht? Kijk dan op de pagina over onze bruidsfotografie in Utrecht.

Leave a Reply

Kisses & Confetti
06-27500479
info@kissesandconfetti.nl