Kisses & Confetti Bruidsfotografie » Bruidsfotograaf Amsterdam

Wie zijn wij?

 

 

GEEN FREAKS AUB!

Als je erover nadenkt, zijn bruiloften eigenlijk heel gek. Je nodigt een hele groep mensen uit, waarin je vervolgens zelf het middelpunt bent. En dan loopt er ook nog een fotograaf (of twee) rond die je maar één of twee keer eerder hebt gezien. Wat voor iemand is dat eigenlijk? Passen ze eigenlijk wel bij onze gasten? Maak je geen zorgen! We weten uit ervaring hoe fijn het is om een fotograaf te hebben die jullie gerust kan stellen, pro-actief is in het nemen van beslissingen, “nee” durft te zeggen tegen de oom die voor de 15e keer vraagt om een groepsfoto zónder gênante situaties te veroorzaken… We zijn dus als een vlieg aan de wand, maar wel met een glimlach en afgestemd op jullie en jullie gasten. Maar misschien vind je het leuk om nog iets meer over ons te weten…

KISSES & CONFETTI

Kisses & Confetti bestaat uit de altijd gezellige Marco en Claudia Pauws. Samen met onze twee lieve kindjes wonen we in Amsterdam. In 2010 zijn we begonnen met de bruidsfotografie in de vorm van een heus bruidsfotografen duo. Sindsdien hebben we het hele land doorgereisd om bruiloften en loveshoots te fotograferen. En dat doen we nog steeds met veel plezier en vol energie!

12 SEPTEMBER 2009: ONZE EIGEN BRUILOFT

Op 12 september 2009 zeiden we zélf ‘ja’ tegen elkaar voorin de Noorderkerk in de Amsterdamse Jordaan. “Maar waarom trouwen?” vroegen een aantal mensen om ons heen. “Je kunt toch ook gewoon samenwonen en simpelweg van elkaar houden?” Hmmm tja, eigenlijk is dat ook een optie. Soms zelfs een hele aantrekkelijke optie! Want we weten nog goed hoe het ging vóór de bruiloft: hoofdpijn bij het maken van de gastenlijst, tot in de late uurtjes het draaiboek bedenken, knopen doorhakken met betrekking tot de decoratie… En toch: toen we eenmaal zagen hoe mooi al die mensen zich voor ons hadden gemaakt; hoe ontroerd opa en oma waren; alle enthousiasme; al het plezier; alle Kisses en Confetti… toen wisten we dat het ‘t allemaal waard was!

JULLIE FOTOGRAFEERDEN TOCH EERST ONDER DE NAAM ‘MARCO + CLAUDIA’?

Klopt! Misschien ken je ons inderdaad nog van onze oude naam: Marco + Claudia. Voorheen fotografeerden we alle bruiloften met z’n tweeën; zonder uitzonderingen. Het fotograferen met z’n tweeën vinden we nog steeds het leukst, maar we beseften ons dat niet per se elke bruiloft twee fotografen nodig heeft. Vandaar dat het bij ons nu ook mogelijk is om jullie bruiloft door één trouwfotograaf te laten fotograferen. Twijfelen jullie of jullie één of twee fotografen op jullie bruiloft nodig hebben? Wij adviseren jullie hier graag over! Lees meer over onze werkwijze of neem bij vragen dus meteen contact met ons op.

AANGESLOTEN BIJ WE LOVE WEDDINGS

Marco en Claudia zijn allebei aangesloten bij We Love Weddings: een tof en gezellig collectief van Nederlandse bruidsfotografen. Als fotograaf zit je toch vaak maar alleen achter de computer (want helaas: het is niet alleen maar fotograferen op locatie ;)). Er zijn regelmatige ontmoetingen en daarnaast kunnen we putten uit een schat van informatie en ervaringen. In het geval van ernstige verhinderingen bij een bruiloft is We Love Weddings helemaal onmisbaar. Gelukkig hebben we op deze manier nog nooit een beroep hoeven doen op onze collega’s, maar het is een enorme geruststelling voor ons zelf maar ook onze bruidsparen dat we een netwerk hebben waar we op terug kunnen vallen.

 
 

bruidsfotograaf amsterdam

CLAUDIA

Claudia is 31 jaar, lief, creatief en Duits van oorsprong. Ze is in 2005 begonnen aan de dansopleiding in Amsterdam. Op de dansopleiding heeft ze naast dansen ook vloeiend Nederlands leren spreken. Claudia houdt enorm van films, pannenkoeken en op de bonnefooi kamperen in de Zwitserse Alpen. Naast trouwreportages is Claudia gespecialiseerd in zwangerschaps- en babyfotografie: www.claudiapauws.nl.

bruidsfotograaf amsterdam

MARCO

Marco is 29 jaar, enthousiast, creatief en lacht te hard om flauwe grappen. Hij heeft politicologie en journalistiek gestudeerd (erg handig bij bruidsfotografie… ahum). Hij houdt ook veel van films en series en luistert graag naar Blues muziek. Net als Claudia gebruikt hij de camera niet alleen op bruiloften. Op www.marcopauws.nl vind je zijn portretten, bedrijfsreportages en persoonlijke projecten.


 
 

F a c e b o o k
C o p y r i g h t