Kisses & Confetti Bruidsfotografie » Bruidsfotograaf Amsterdam

Veelgestelde Vragen

Heb je vragen? Veel vragen zijn al een keer eerder gesteld, dus kijk gerust hieronder of de antwoorden al meer duidelijkheid geven. Zo niet: wees niet verlegen en stuur gerust een berichtje!

Kunnen we alleen 2 fotografen boeken?

Bij Kisses and Confetti werken we met één of twee fotografen: de keuze is helemaal aan jullie! Sommige bruiloften hebben lange gastenlijsten of er gebeurt gewoon lekker veel. In dat soort gevallen zijn twee bruidsfotografen geen overbodige luxe. Per situatie bedenken we een handige en efficiënte verdeling zodat we zowel de sfeer, de styling, details, belangrijke gebeurtenissen maar ook de kleine subtiele momentjes kunnen vastleggen. WIN WIN!

Aan de andere kant zijn twee fotografen niet per se nodig op íedere bruiloft. Misschien is jullie aantal gasten iets beperkter of hebben jullie een rustigere dagindeling. In dat geval is één bruidsfotograaf ook zeker toereikend! In het kennismakingsgesprek adviseren we jullie graag wat de beste keuze zou zijn voor jullie bruiloft.

Hoeveel foto’s ontvangen we na de bruiloft?

Dit verschilt per bruiloft! Als er veel wisselingen in locaties zijn, is het logisch dat er minder foto’s genomen. Daarnaast levert een reportage van 14 uur uiteraard meer foto’s op dan 6 uur. We halen de dubbele, onscherpe en oncharmante foto’s uit de selectie, maar we hanteren geen maximum in het aantal foto’s dat we leveren. We zullen dus geen momenten of portretten weg laten aangezien er een max zou zijn bereikt!

Hoe zit het met het diner?

Na een lange dag fotograferen vinden we het zeker fijn om wat te kunnen eten ;) Een ereplaats in de tafelschikking is echter niet nodig. Sterker nog; we zitten het liefst aan de rand van de ruimte zodat we bij eventuele speeches of bijzondere momenten kunnen inspringen. Daarnaast maak je ons met een zogenaamde artiestenmaaltijd al heel blij! Bij voorkeur aan het begin van het diner, aangezien we dan bij eventuele speeches geen mond vol meer hebben.

Hoe lang duurt de fotoshoot?

We adviseren onze bruidsparen om 1 tot 1,5 uur in te plannen voor de shoot (exclusief reistijd). Zo kun je op ontspannen manier een leuke variatie foto’s schieten zonder te haasten. Zelfs als er iets uitloopt in het programma is er nog genoeg tijd om mooie foto’s te schieten. Maar hier geldt wederom dat we de duur van de fotoshoot graag met jullie zullen overleggen. Sommige bruidsparen willen helemaal geen shoot: ook dat is prima! Laat ons weten wat jullie voorkeur heeft en we gaan er iets moois van maken!

Kunnen jullie ook filmen?

Nee… helaas! Ons type camera’s worden wel gebruikt voor professionele filmproducties, maar de vaardigheden zijn geheel anders als in de fotografie. We hebben wel een aantal hele goede videografen in ons netwerk die we jullie graag aanbevelen.

Kunnen we ook een photobooth boeken?

Jazeker! In combinatie met een trouwreportage van Kisses and Confetti bieden we een aantrekkelijke korting aan voor het boeken van de Mr. Confetti Photobooth (ook door ons aangeboden). Sinds kort hebben we hier een aparte website voor: Mr. Confetti Photobooth.

Wat gebeurt er bij ziekte?

Voor griep en andere kleine dingetjes: paracetamol ;) Maar als er écht ernstigere ziektes of botbreuken zijn, moet het natuurlijk anders. Bij één fotograaf zal Claudia inspringen voor Marco en andersom. Als we met z’n tweeën komen en één van ons is té ziek (of beiden), dan zullen we voor een vervanger(s) zorgen uit ons netwerk van andere kickass fotografen, waaronder onze toffe collega’s van We Love Weddings.

Moeten onze gasten foto’s nabestellen?

Welnee! We zullen na jullie bruiloft een fancy online gallery aanmaken. Deze kunnen jullie indien gewenst zelf doorsturen. Jullie gasten kunnen dan foto’s downloaden en vervolgens zelf uitprinten. Als jullie deze functie liever uitschakelen, kan dat ook!

Een slideshow van een kleine selectie foto’s tijdens het diner/feest… kan dat?

Dat kan zeker! Houd er wel rekening mee dat het een half uur tot 1 uur voordat we een selectie hebben gemaakt en geupload. We zetten de kleine selectie op een USB stick en overhandigen deze dan aan de verantwoordelijke beamer-persoon.

Hoe zit het met (niet doorbetaalde) pauzes?

Het is alleen mogelijk om Kisses and Confetti te boeken voor reportages met aaneengesloten uren.

Kom je in spijkerbroek en tshirt?

Alleen als dat de dresscode is! Maar als jullie gasten echter netjes gekleed gaan, dan kleden wij ons ook netjes. Niet in driedelig pak, want soms moet een fotograaf in de meest rare hoeken liggen ;)

Komt Kisses and Confetti ook naar het buitenland?

Jazekers! Hoewel we de Nederlandse bruiloften net zo leuk en spannend vinden als de bruiloften in het buitenland: we zullen een kans op een leuke bruiloft over de grens niet laten schieten! Logistiek gezien zitten buitenlandse bruiloften natuurlijk wel iets anders in elkaar, dus per bruiloft zullen we kijken wat dit betekent voor de reiskosten.

 
 

Staat je vraag er niet bij? Aarzel niet en neem contact met ons op om onze beschikbaarheid op jullie datum te checken!

 

CONTACT

 
 

F a c e b o o k
C o p y r i g h t