Kisses & Confetti Bruidsfotografie » Bruidsfotograaf Amsterdam

Tarieven

We kunnen niet wachten om een frisse en moderne trouwreportage te maken van jullie bruiloft! Elke bruiloft is uniek: groot, klein, episch, intiem, in het buitenland of om de hoek. Voor iedere bruiloft zal de precieze invulling van de fotografie dus ook anders zijn.

Daarom kunnen jullie kiezen voor verschillende samenstellingen: één van de trouwalbum voordeelpakketten of een basis pakket met enkel de digitale bestanden en een mini albumpje.

Bio-Area-Space-50px

TROUWALBUMPAKKETTEN

Hoeveel kost een bruidsfotograaf
Bio-Area-Space-50px

BASIS PAKKET MET MINI ALBUM

Voor één fotograaf bedraagt elk extra uur € 100. Voor twee fotografen bedraagt elk extra uur € 175

Bio-Area-Space-50px

LOVESHOOT

Een LoveShoot (ook wel couple shoot genoemd) is een leuke fotoshoot van jou en je geliefde. Zo’n loveshoot is ook leuk om te doen als jullie nog helemaal niet gaan trouwen. Of als jullie al lang getrouwd zijn! Zo is een loveShoot bijvoorbeeld een hartstikke leuk anniversary of trouwdag cadeau!

Voor ons is het in ieder geval dé manier om jullie als bruidspaar beter te leren kennen. Ook is het ideaal voor jullie om te wennen aan de camera. En hebben jullie nog foto’s nodig voor de uitnodigingen of bedanktkaartjes? Voilà!

Een losse LoveShoot kost € 375.

Bio-Area-Space-50px

Wat zeggen anderen?

Referentie-PasDia2“Prachtig kleurgebruik, relaxed, geen geposeerde foto’s maar foto’s met liefde gemaakt. Marco was verhinderd maar Claudia wilde de klus graag aannemen. De foto’s waren boven verwachting en geweldig mooi. Onze meiden stonden er fantastisch op en Claudia wist alle bijzondere momenten super vast te leggen. De service en communicatie is super, een dikke tien geven wij deze geweldige fotograaf!” Pascal + Diane

Referentie-JurGre2“Waar vind ik een fotograaf die onze mooiste dag weergeeft zoals wij hem hebben beleefd? Na een tip we waren al snel overtuigd: wij willen dit duo op onze dag hebben. En we hebben er geen spijt van! Hun enthousiasme werkte aanstekelijk. We hebben al een aantal mensen horen fluisteren: dit fotografen-duo moeten we onthouden voor de toekomst. Kortom een perfect keuze!” Jurriaan + Greetje

Referentie-PieRia2“De dag gaat zo snel, je wilt het liefst elk moment vastleggen. Marco en Claudia is dat fantastisch gelukt. Oprechte emotie, grappige hoeken, romantische plaatjes en altijd vol kleur! Iedereen is jaloers op de mooie foto’s die we hebben. Met hun open houding en oprechte interesse dacht je na een avond meer dat ze vrienden waren dan professionals die je inhuurt” Pierre + Rianne


Bio-Area-Space-50px

RECENTE BLOGBERICHTEN

bruidsfotograaf amsterdam

Trouwen in de Uilenburgersjoel

L & A trouwden in de Uilenburgersjoel: een prachtig gerenoveerde synagoge in de binnenstad van Amsterdam. AlsLees meer »

openingsdans rijk van de keizer

Jaaroverzicht 2016 | Fijne Feestdagen!

En ja hoor daar is ie weer: de jaarlijke traditie om eind december terug te blikken op alle bruidsfotografie enLees meer »

piñata

Bruiloft Camping De Lievelinge | Marinus + Moniek

Bruiloft op een camping? Check. Zweefmolen? Check. Ceremonie in een circustent? Check. Zelfgemaakte jurk! Check.Lees meer »


Bio-Area-Space-50px

Like what you see? Aarzel niet en neem contact met ons op om onze beschikbaarheid op jullie datum te checken!

 

BOEK NU

 
 
Bio-Area-Space-50px

F a c e b o o k
C o p y r i g h t