LoveShoot NDSM Amsterdam | Theo + Eva

Fotoshoot NDSM Amsterdam

Loveshoot op het NDSM terrein in Amsterdam! Met Theo en Eva… En tja, wat moeten we daar over schrijven? En dat is geen retorische vraag: ik heb echt geen flauw idee. Ik ben al een paar keer opnieuw begonnen, omdat ik niet goed wist hoe ik deze post moest inleiden. Ik probeerde eerst grappig in te zetten toen ik besefte dat het eigenlijk niet zo grappig was. Toen begon ik heel omslachtig met een verhaal, waarna ik niet lang daarna weer op de delete knop drukte.

Terwijl het toch eigenlijk heel simpel is. Theo en Eva zijn twee hele goede vrienden en het was über cool om hen op de foto te zetten. En laten we wel wezen: het was ook erg makkelijk met die good looks! Eva kennen we al een tijdje en ze heeft een humor nog meliger dan die van ons. Hoe dat is voor omstanders weet ik niet; maar voor ons is het heel leuk. Theo is echt een toffe gast én hij heeft Eva ten huwelijk gevraagd in Parijs. Hoe vet is dat?

Dus… daar komt het heel simpel op neer. Theo en Eva; gefeliciteerd met het nieuwe hoofdstuk in jullie leven. De volgende foto’s zijn ter ere van jullie: een mooi stel en hele goede vrienden!

Fotoshoot NDSM Amsterdam

Fotoshoot NDSM Amsterdam

Fotoshoot Vondelpark Amsterdam

Fotoshoot Vondelpark Amsterdam

Fotoshoot Roest Amsterdam

Een LoveShoot is overigens niet alleen leuk voor verloofde stellen. Dus ook als je (nog) niet gaat trouwen, kun je met je lievie zeker een vette LoveShoot bij ons komen doen! Voor € 375 heb je al een complete shoot op een locatie naar jullie keuze. Stuur meteen een berichtje om een shoot te boeken!

Leave a Reply